Düzce'de polis ailelerine hem geçmiş olsun hem bebek tebriği
Polis Eşleri Derneği Düzce Şube Başkanı Şule Ergüder, tedavi gören polis memuruna geçmiş olsun ziyaretinde bulundu, bebek sahibi olan polis ailesini tebrik etti.
Polis Eşleri Derneği Düzce Şube Başkanı Şule Ergüder, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü personeliyle birlikte polis ailelerine yönelik ziyaretlerde bulundu. Ergüder, hastanede tedavi gören bir polis memuruna geçmiş olsun dileklerini iletirken, bebek sahibi olan polis ailesinin de mutluluğunu paylaştı.

Tedavi gören polis memuruna geçmiş olsun ziyareti
Şule Ergüder ve beraberindeki Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü personeli, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan ve hastanede tedavisi devam eden Polis Memuru Erkan Ağın'ı ziyaret etti.
Ziyarette Ağın'ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Ergüder, geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar temennisinde bulundu.

Polis ailesinin bebek sevincine ortak oldular
Ziyaretler kapsamında Düzce İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Polis Memuru Ayşegül Karagöz Yağcıoğlu ve eşi de bebek sahibi olmaları dolayısıyla tebrik edildi.
Ergüder ve beraberindeki personel, ailenin mutluluğunu paylaşarak dünyaya gelen bebeğe sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür diledi.
Gerçekleştirilen ziyaretlerle polis personeli ve ailelerinin hem zor günlerinde hem de mutlu anlarında yanlarında olunduğu mesajı verildi.

Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Daha 17'de Şebnem'in sırtındaki izler gündem oldu: O sahneye tepki




Son Haberler
Düzce'de polis ailelerine hem geçmiş olsun hem bebek tebriği



