Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Düzce · 17°C
Bizi Takip Edin
07 Eylül 2026 - 18:51

Düzce'de miniklerin okul heyecanına ortak oldu: İlk adımı birlikte attılar

Düzce'de uyum haftası kapsamında Avni Akyol İlkokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer, öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.

0 Paylaşım
Düzce'de miniklerin okul heyecanına ortak oldu: İlk adımı birlikte attılar

Düzce'de 2026-2027 eğitim-öğretim yılı öncesinde okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için başlayan uyum haftasında ilk gün heyecanı yaşandı.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer, öğrencilerin okula uyum sürecini yakından takip etmek amacıyla Avni Akyol İlkokulunu ziyaret ederek öğrenciler, veliler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

duzcede-miniklerin-okul-heyecanina-ortak-oldu-ilk-adimi-birlikte-attilar-4-065202

Minik öğrencilerle yakından ilgilendi

“Ailemle Okul Yolu Uyum Haftası” kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Özer, okula yeni başlayan öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Özer, çocuklara ve ailelerine başarı, mutluluk ve huzur dolu bir eğitim yılı temennisinde bulundu. Güncel kaynaklar da ziyaretin okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin uyum haftası kapsamında gerçekleştirildiğini doğruluyor.

duzcede-miniklerin-okul-heyecanina-ortak-oldu-ilk-adimi-birlikte-attilar-1-065201

“Çocuğumla Okula İlk Adım Defteri”ni birlikte okudular

Ziyarette, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin okula uyum sürecine ailelerin etkin katılımını desteklemek amacıyla hazırlanan “Çocuğumla Okula İlk Adım Defteri” kapsamında yer alan metin de Gülşen Özer ve öğrenciler tarafından birlikte okundu.

Yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin okula güvenli, mutlu ve uyumlu şekilde başlamalarının desteklenmesi hedefleniyor.

duzcede-miniklerin-okul-heyecanina-ortak-oldu-ilk-adimi-birlikte-attilar-2-065145
Düzce /Merkez
#düzce uyum haftası #avni akyol i̇lkokulu #gülşen özer

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!