Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Sisli
Düzce · 9°C
Bizi Takip Edin
03 Ekim 2026 - 18:05

Düzce'de 150 genç doğaya çıktı: 5 kilometrelik parkuru tamamladılar

Düzce'de Dünya Yürüyüş Günü kapsamında yaklaşık 150 genç, Çakırlar'dan Erguvan Sosyal Tesisleri'ne uzanan 5 kilometrelik doğal parkurda yürüdü.

0 Paylaşım
Düzce'de 150 genç doğaya çıktı: 5 kilometrelik parkuru tamamladılar

Düzce'de Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla düzenlenen doğa yürüyüşünde, GSB yurtlarında kalan öğrencilerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 150 genç, 5 kilometrelik parkurda yürüdü.

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen etkinliğe, yurtlarda kalan öğrencilerin yanı sıra Düzceli gençler de katıldı.

duzcede-150-genc-dogaya-cikti-5-kilometrelik-parkuru-tamamladilar-9-060655

150 genç 5 kilometre yürüdü

Düzce Belediyesi tarafından yurtlarından alınan öğrenciler ilk olarak Çakırlar İlkokulunun bulunduğu alana getirildi.

Burada bir araya gelen yaklaşık 150 katılımcı, 5 kilometrelik doğal parkurda yürüyüşe başladı.

Doğayla iç içe gerçekleştirilen yürüyüş, Erguvan Sosyal Tesislerinde sona erdi.

duzcede-150-genc-dogaya-cikti-5-kilometrelik-parkuru-tamamladilar-8-060654

Yürüyüşün ardından kahvaltı ikram edildi

Parkurun tamamlanmasının ardından katılımcılara Erguvan Sosyal Tesislerinde çay, simit ve kahvaltı ikramında bulunuldu.

Etkinliğe katılan gençler, doğayla iç içe vakit geçirmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Programın tamamlanmasının ardından katılımcılar, alındıkları noktalara geri götürüldü.

duzcede-150-genc-dogaya-cikti-5-kilometrelik-parkuru-tamamladilar-7-060654
Düzce /Merkez
#düzce doğa yürüyüşü #dünya yürüyüş günü düzce #düzce gençlik etkinliği

Galeri

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!