Akçakoca'da kuvvetli rüzgâr denizi kabarttı, balıkçılar ava çıkamadı
Akçakoca'da kuvvetli rüzgâr nedeniyle Karadeniz'de dalgalar 2 metreye ulaştı. Denize açılamayan balıkçılar, teknelerini korumak için barınağa sığındı.
Akçakoca'da dalgalar 2 metreye ulaştı: Balıkçılar barınağa sığındı

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde etkili olan kuvvetli rüzgâr, Karadeniz'de dalgaların yükselmesine neden oldu. Dalga boyunun 2 metreye ulaştığı ilçede balıkçılar denize açılamazken, teknelerini korumak için balıkçı barınağına sığındı.

Karadeniz'de dalgalar yükseldi
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün olumsuz hava koşullarına ilişkin uyarılarının ardından Düzce'nin yüksek kesimlerinde yağış etkili olmaya başladı.
Akçakoca kıyılarında ise kuvvetli rüzgâr nedeniyle deniz kabardı. Dalgaların 2 metreye kadar yükselmesi üzerine balıkçılar ava çıkmayarak teknelerini barınağa çekti.

Balıkçılar gece saatlerine dikkat çekti
Balıkçı İsmail Altunkaya, fırtınanın gece saatlerinde etkisini artırmasını beklediklerini söyledi.
Dalga boyunun 2 metreye ulaştığını belirten Altunkaya, denizdeki hareketliliğin daha da artabileceğini ifade etti.

“Asıl sert havayı gece bekliyoruz”
Teknelerinin başında beklediklerini anlatan Altunkaya, “Asıl sert havayı gece bekliyoruz. Teknelerimizin başındayız. Her şey kontrolümüz altında. Şu anlık iyiyiz.” dedi.
Altunkaya, fırtınanın pazartesi veya salı günü sona ermesini beklediklerini de dile getirdi.
Düzce /AkçakocaYorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Daha 17'de Şebnem'in sırtındaki izler gündem oldu: O sahneye tepki




Son Haberler
Akçakoca'da kuvvetli rüzgâr denizi kabarttı, balıkçılar ava çıkamadı



