Kuralları yaşayarak öğrendiler

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.05.2024 - 12:32, Güncelleme: 08.05.2024 - 12:41
 

Kuralları yaşayarak öğrendiler

Karayolları trafik haftası Anıtpark’ta düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Haftanın açılışını Vali Selçuk Aslan, protokol üyeleri ve öğrenciler birlikte kutlarken, Emniyet ve jandarma trafik ekipleri, karayolları ekipleri, UMKE ekipleri öğrencilere çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
İçişleri Bakanlığı’nca her yıl trafik kazalarının en aza indirilmesi, yaya ve sürücülere trafik bilincinin oluşturulması için kutlanan Karayolları Trafik Haftası Anıtpark’ta yapılan etkinliklerle başladı. Hafta çerçevesinde Vali Selçuk Aslan, Protokol üyeleri ve öğrenciler, trafikte nasıl daha güvende olabileceklerini polis ve jandarma abi, ablalarından öğrendiler. Miniklere abi ve ablalarından jest Anıtparkta jandarma, polis ve UMKE ekipleri, kurulan standları gezen minik öğrencilere tarfik kurallanı anlatan broşürleri hediye ettiler ayrıca polis ve jandarma ekipleri miniklere kek, meyve suyu vererek minik jestlerde yaptılar. “Yolun sonu mutluluk olsun” Kurulan standlarda ekiplerin çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Selçuk Aslan ve öğrenciler toplu fotoğraf çektirerek insanları güvenli trafik konusunda da çağrı yaptılar. Düzce Valisi Selçuk Aslan “Sevdiklerimize sağlıklı kavuşmak için yolun sonu mutluluk olsun” dedi. Aslan “Her yıl 4-10 Mayıs tarihlerinde ülkemizde Karayolları Trafik Haftası olarak kutlanıyor. Bu haftayı kutlamamızda ki temel neden, karayol trafik bilincinin geliştirilmesi, özellikle çocuklarımıza öğreteceğiz çünkü bugünün çocukları yarınların geleceği olacak. Gerek yaya olsun gerek sürücüler olsun kurallara uyması gerektiğini anlatmalıyız. Tekrar kamu spotları ile her yıl farklı bir motto ile İçişleri Bakanlığı özveri ile bu konu hakkında çalışmaya devam etmekte. Bu senede “Hayatla Yarışılmaz” mottosuyla karayolları trafik haftası konusunda eğitim bilinçlendirme faaliyetlerimiz devam etmekte. Sevdiklerimize sağlıkla kavuşmak için yolun sonu mutluluk olsun, “Hayatla Yarışılmaz”. Tüm hemşehrilerimizin trafik kurallarına uymaya davet ediyorum” diye konuştu.
Karayolları trafik haftası Anıtpark’ta düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Haftanın açılışını Vali Selçuk Aslan, protokol üyeleri ve öğrenciler birlikte kutlarken, Emniyet ve jandarma trafik ekipleri, karayolları ekipleri, UMKE ekipleri öğrencilere çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İçişleri Bakanlığı’nca her yıl trafik kazalarının en aza indirilmesi, yaya ve sürücülere trafik bilincinin oluşturulması için kutlanan Karayolları Trafik Haftası Anıtpark’ta yapılan etkinliklerle başladı. Hafta çerçevesinde Vali Selçuk Aslan, Protokol üyeleri ve öğrenciler, trafikte nasıl daha güvende olabileceklerini polis ve jandarma abi, ablalarından öğrendiler.

Miniklere abi ve ablalarından jest

Anıtparkta jandarma, polis ve UMKE ekipleri, kurulan standları gezen minik öğrencilere tarfik kurallanı anlatan broşürleri hediye ettiler ayrıca polis ve jandarma ekipleri miniklere kek, meyve suyu vererek minik jestlerde yaptılar.

“Yolun sonu mutluluk olsun”

Kurulan standlarda ekiplerin çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Selçuk Aslan ve öğrenciler toplu fotoğraf çektirerek insanları güvenli trafik konusunda da çağrı yaptılar.

Düzce Valisi Selçuk Aslan “Sevdiklerimize sağlıklı kavuşmak için yolun sonu mutluluk olsun” dedi. Aslan “Her yıl 4-10 Mayıs tarihlerinde ülkemizde Karayolları Trafik Haftası olarak kutlanıyor. Bu haftayı kutlamamızda ki temel neden, karayol trafik bilincinin geliştirilmesi, özellikle çocuklarımıza öğreteceğiz çünkü bugünün çocukları yarınların geleceği olacak. Gerek yaya olsun gerek sürücüler olsun kurallara uyması gerektiğini anlatmalıyız. Tekrar kamu spotları ile her yıl farklı bir motto ile İçişleri Bakanlığı özveri ile bu konu hakkında çalışmaya devam etmekte. Bu senede “Hayatla Yarışılmaz” mottosuyla karayolları trafik haftası konusunda eğitim bilinçlendirme faaliyetlerimiz devam etmekte. Sevdiklerimize sağlıkla kavuşmak için yolun sonu mutluluk olsun, “Hayatla Yarışılmaz”. Tüm hemşehrilerimizin trafik kurallarına uymaya davet ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.