14 Ekim 2024 - 17:57
YÖREX'te Düzce rüzgarı
Galeri
1/7
"Sizin Oraların Nesi Meşhur" sloganıyla Antalya'da bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'na Düzce damgasını vurdu. Düzce'den tüm ilçe ve belde belediye başkanlarının yanı sıra, sivil toplum kuruluşları da fuara destek verdi. Fuarda katılımcılara mancarlı pide, melengüççeği tatlısı, Düzce köftesi, isli Abaza peyniri, orman gülü balı ve siyah pirinç pilavı gibi çeşitli yöresel lezzetler ikram edildi.
2/7
"Düzce'nin Türkiye'ye tanıtımı açısından büyük bir birlik ve beraberlik örneği oldu"Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce'nin YÖREX’te büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, "Yaklaşık 3 ay önce YÖREX Fuarı’nın hazırlıklarına başladık. Son bir ayda ise yoğun bir hazırlık sürecine girdik. Gitmeden önce de Düzce’nin YÖREX’e damga vuracağını söylemiştik ve gerçekten Düzce fuara damgasını vurdu.
3/7
Sizlerin de takip ettiği gibi, Düzce’nin birlik ve beraberliği açısından 9 ilçe ve belde başkanımız, Düzce Belediye Başkan Yardımcımız, İGM Başkanımız, Rektörümüz ve Valimiz fuarda yer aldı. Bu, Düzce’nin Türkiye’ye tanıtımı açısından büyük bir birlik ve beraberlik örneği oldu" dedi.
4/7
"Amacımız, Düzce'nin turizm potansiyelini tüm Türkiye'ye anlatmaktı"Fuarda büyük bir yoğunluk yaşandığını ifade eden Başkan Bıyık, "Peynir üreticimiz, bal üreticimiz, sepet üreticimiz ve üniversitemiz fuarda yoğun bir satış gerçekleştirdi. Gastronomi bölümü öğrencilerimiz de stantlarımızda tüm ürünlerimiz için workshoplar yaparak protokol üyelerine ve fuara gelen misafirlere ikramlarda bulundu.
5/7
Amacımız, yöresel ürünlerimizi tanıtmak ve bununla birlikte Düzce'nin turizm potansiyelini tüm Türkiye'ye anlatmaktı.
6/7
Ayrıca, bu tanıtımlar aracılığıyla Türkiye’nin dört bir yanından Düzce'ye misafirler getirebilmek için çalışmalar yürütüyoruz" diye konuştu.
7/7
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
DÜZCE’YE HAYRANLIĞINI BİR KEZ DAHA YİNELEDİ
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Kur’an kursuna gidenlen hem eğlendi hem spor yaptı

Akçakoca'da vatandaşların hareket yaşı ölçüldü

İLK HASADI BAŞKAN ÖZLÜ YAPTI

MSM’DE TADIM GÜNÜ

Dev kulüpler Topuk Yaylası’nda buluştu! Düzce’ye yabancı takımlar da geliyor



