Yeniden Refah Partisinde DEPREM: Meclis Üyeleri İstifa Açıklaması
Yeniden Refah Partisi'ndeki bazı meclis üyeleri, kısa bir süre önce yapılan istifalarının ardından açıklama yaptı.
Bu kişiler arasında Süheyla Şamandar, Levent Esen, Gökhan Yiğit, İbrahim İbrahimoğlu ve Taner Altun gibi isimler bulunuyor.

31 Mart yerel seçimlerinde parti adına Düzce Belediye Meclisi'ne seçilen bu üyeler, yaşanan iç gelişmelerin ve parti yönetiminden aldıkları hayal kırıklığının ardından bu kararı aldıklarını ifade ettiler. İstifalarının temelinde, özellikle Genel Merkez Teşkilat Başkanı ve diğer parti yöneticilerinin tutumları ve 3. Olağan Kongre sonrası yaşananlar yer alıyor.

Partideki bu son gelişmeler ve Düzce İl Yönetimi'nin görevden alınması gibi olaylar, meclis üyeleri arasında rahatsızlık yarattı ve bu duruma sessiz kalınamayacağı belirtildi. Kendi ifadelerine göre, istifa eden üyeler Milli Görüş ilke ve değerleri doğrultusunda bağımsız bir şekilde görev yapmaya devam etme kararı aldılar. Onlar, halkın menfaatlerini ön planda tutan ve ilkeli politikalar izleyeceklerini vurgulayarak, siyasi faaliyetlerine bu yönde sürdüreceklerini dile getirdiler.
Eskişehir /MerkezYorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Yapay zekâ gelişiyor ama bu meslek bitmeyecek!
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Kan donduran olay! Yavru Kediyi Önce Öptü, Sonra Boğdu! Gözaltına Alındı




Son Haberler
Yeni Parti Düzce'de resmen kuruldu! Kurucu yönetim açıklandı



