Banu Akbulut
Köşe Yazarı
Banu Akbulut
 

Herkes seçimleri konuşmaya başladı

Kim kime oy verecek? Kim Düzce icin hayırlı?  Kim daha prestijli Kim daha şöyle daha böyle diye tüm Düzce'nin güncel muhabbet konusu yerel seçimler.  Kime oy vereceğini kimi seçeceğini de bilemeyen bir sürü kararsız seçmen var.  Bende bunlardan biri olarak adayların hepsine bir soru sormaya karar verdim ve gerçekten de kendilerini bu planlarını kamuoyu ile paylaşmaları için davet etmek istiyorum.  Düzce 'nin bir deprem gerçeği var ne kadar da unutmuş gibi davransak da arada bir kendini hatırlatan bir gerçek. Sorulara bakacak olursak: Düzce için proaktif bir çalışma planlandı mi?  Deprem analizi yapilacak mi? Tehlike analizi yapılacak mı? Vatandaşları bilinçlendirmek için çalışmalar yapılacak mı?  Mahalle Gönüllüleri gibi AFAD desteği ile beraber bir bilinçlendirme hazırlıkları çalışmaları yapılacak mı?  Yoksa önceden olduğu gibi kaderci tavrımız ile 1999 da ki gibi acıları mi yaşamaya boyun eğeceğiz? Dinimiz ile bile bağdaşmayan bu kadercilik tarzından çıkıp, ilim, kadın erkek tüm Müslümanlara farz olduğunu da hatırlayıp, ilimizi yöneten ve yönetmek isteyenlerden halk olarak ilk talebimiz bu olmalıdır.  Depremden korkmadan yaşamak hepimizin hakkı ve bu hakkımızı da devletten yerel yönetimden istemek durumundayız!  Düzce daha iyisini hak ediyor. Düzce insanları korkmadan yaşamayı hakkediyor. Yerel yönetimin görevi de bunu sağlamaktır diyerek herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Korkusuz rahat uyuyabildiğimiz günler için esen kalın.
Ekleme Tarihi: 08 Aralık 2023 - Cuma
Banu Akbulut

Herkes seçimleri konuşmaya başladı

Kim kime oy verecek?
Kim Düzce icin hayırlı? 
Kim daha prestijli Kim daha şöyle daha böyle diye tüm Düzce'nin güncel muhabbet konusu yerel seçimler. 

Kime oy vereceğini kimi seçeceğini de bilemeyen bir sürü kararsız seçmen var. 

Bende bunlardan biri olarak adayların hepsine bir soru sormaya karar verdim ve gerçekten de kendilerini bu planlarını kamuoyu ile paylaşmaları için davet etmek istiyorum. 

Düzce 'nin bir deprem gerçeği var ne kadar da unutmuş gibi davransak da arada bir kendini hatırlatan bir gerçek.

Sorulara bakacak olursak:

Düzce için proaktif bir çalışma planlandı mi? 

Deprem analizi yapilacak mi?

Tehlike analizi yapılacak mı?

Vatandaşları bilinçlendirmek için çalışmalar yapılacak mı? 

Mahalle Gönüllüleri gibi AFAD desteği ile beraber bir bilinçlendirme hazırlıkları çalışmaları yapılacak mı? 

Yoksa önceden olduğu gibi kaderci tavrımız ile 1999 da ki gibi acıları mi yaşamaya boyun eğeceğiz?

Dinimiz ile bile bağdaşmayan bu kadercilik tarzından çıkıp, ilim, kadın erkek tüm Müslümanlara farz olduğunu da hatırlayıp, ilimizi yöneten ve yönetmek isteyenlerden halk olarak ilk talebimiz bu olmalıdır. 

Depremden korkmadan yaşamak hepimizin hakkı ve bu hakkımızı da devletten yerel yönetimden istemek durumundayız! 

Düzce daha iyisini hak ediyor. Düzce insanları korkmadan yaşamayı hakkediyor. Yerel yönetimin görevi de bunu sağlamaktır diyerek herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Korkusuz rahat uyuyabildiğimiz günler için esen kalın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.