06 Eylül 2024 - 18:42
Yangın evlere sıçramadan söndürüldü
Galeri
1/7
Düzce Kuzey Çevre yolu Muncurlu Köyü mevkiinde fındık ağaçları bulunan arazide bilinmeyen bir sebeple yangın meydana geldi.
2/7
Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Düzce Belediyesi itfaiye ekipleri yönlendirildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yangına müdahale etti. Yerleşim yerine yakın konumdaki fındıklık yangını çevredeki konutlara ve diğer yapılara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında yaklaşık 8 dönüm büyüklüğündeki fındık arazisi zarar gördü.
3/7
İtfaiyeden vatandaşlara uyarı
Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, anız yangınları konusunda vatandaşları uyararak, “Anız yangınları topraktaki organik maddeleri yok ederek toprağın verimini düşürmektedir.
4/7
Sonbahar aylarında otların kurumasına bağlı olarak yangın riski artmakta olup, bu nedenle yangına sebebiyet verecek şekilde tarım ve orman alanlarında ateş yakılmaması, cam şişe ve izmarit atılmaması büyük önem arz etmektedir. Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” denildi.
5/7
6/7
7/7
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Sporla hem eğleniyor hem enerjileri atıyorlar
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Gençlik Ofisi Üyeleri Rafting Etkinliğinde Bir Araya Geldi

İLK HASADI BAŞKAN ÖZLÜ YAPTI

12 KİLOMETRELİK PARKURDA MACERA DOLU ANLAR

HEM YARIŞTILAR HEM EĞLENDİLER

Akçakoca'da vatandaşların hareket yaşı ölçüldü



