Yurtlarda Yaşanan Asansör Kazaları Düzce'deki Öğrencileri Endişelendiriyor

Özellikle Aydın’da Güzelhisar KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana gelen olay Düzce'deki üniversite öğrencilerini de etkiledi.   Gece saatlerinde Rize de asansör düşmesini duyunca Düzce Raziye Begüm Sultan Kız öğrenci yurdu ve Necla Pekolcay kız öğrenci yurdunda kalan ögrenciler, gece saat bir civarlarında yurdun bahçesinde"Susma, sustukça sıra sana gelecek!" mesajıyla bu tür olaylara karşı tepkilerini göstermek amacıyla protesto gösterisi yaptılar. Düzce'deki asansörlerde herhangi bir kaza yaşanmamış olmasına rağmen, ülke genelindeki olayların oluşturduğu endişe, öğrencilerde büyük bir kaygıya dönüştü. Öğrenciler, bu tür kazaların önüne geçilmesi ve öğrencilerin güvenliğinin sağlanması için hızlı önlemler alınmasını talep ettiler. Yetkililer ise ögrencilerin taleplerini dikkate alarak güvenlik tedbirlerini titizlikle gözden geçiriyor ve iyileştirmeler için çalışmalarını sürdürüyorlar.  
Ekleme Tarihi: 06.11.2023 - 15:46

Yurtlarda Yaşanan Asansör Kazaları Düzce'deki Öğrencileri Endişelendiriyor

Son dönemde ülke genelinde KYK yurtlarında yaşanan asansör kazaları, Düzce'deki yurtlarda kalan öğrencileri de endişelendiriyor.

Özellikle Aydın’da Güzelhisar KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana gelen olay Düzce'deki üniversite öğrencilerini de etkiledi.  

Gece saatlerinde Rize de asansör düşmesini duyunca Düzce Raziye Begüm Sultan Kız öğrenci yurdu ve Necla Pekolcay kız öğrenci yurdunda kalan ögrenciler, gece saat bir civarlarında yurdun bahçesinde"Susma, sustukça sıra sana gelecek!" mesajıyla bu tür olaylara karşı tepkilerini göstermek amacıyla protesto gösterisi yaptılar.

Düzce'deki asansörlerde herhangi bir kaza yaşanmamış olmasına rağmen, ülke genelindeki olayların oluşturduğu endişe, öğrencilerde büyük bir kaygıya dönüştü. Öğrenciler, bu tür kazaların önüne geçilmesi ve öğrencilerin güvenliğinin sağlanması için hızlı önlemler alınmasını talep ettiler. Yetkililer ise ögrencilerin taleplerini dikkate alarak güvenlik tedbirlerini titizlikle gözden geçiriyor ve iyileştirmeler için çalışmalarını sürdürüyorlar.

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.