Yoğunluğuna polis müdahalesi
Yoğunluğuna polis müdahalesi
Bayram dönüşüyle birlikte Düzce’de artan trafik yoğunluğu şehir içine taşınca polis ekipleri harekete geçti. Kritik kavşaklarda yapılan müdahalelerle trafik akışı yeniden düzenlendi.
Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte dönüş yoluna geçen sürücüler, Anadolu Otoyolu’ndaki yoğunluktan kaçmak için Düzce şehir içi güzergâhlarını tercih etti.Bu durum, kent merkezinde özellikle ana arterlerde trafik yoğunluğunun artmasına neden oldu.

Polis ekipleri sahada müdahale etti
Artan yoğunluk üzerine Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sahada çalışma başlattı. Trafik akışını rahatlatmak amacıyla kritik noktalarda yönlendirme ve düzenleme yapıldı.

Öztürkler Kavşağı’nda sinyalizasyon düzenlendi
Yoğunluğun en fazla hissedildiği noktalardan biri olan Öztürkler Kavşağı’nda, trafik ekipleri tarafından sinyalizasyon sistemine müdahale edildi.
Yapılan düzenleme ile:
Araç geçiş süreleri yeniden ayarlandı
Trafik akışı hızlandırıldı

Trafik kısmen rahatladı
Yapılan müdahaleler sonrası bölgede trafik akışı kısmen normale döndü. Ancak yoğunluğun tamamen sona ermediği ve ekiplerin sahadaki çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Denetim ve yönlendirme devam ediyor
Ekiplerin, yoğunluk yaşanan noktalarda:
- Trafik yönlendirme
- Denetim faaliyetleri
- Sürücü uyarıları
ile çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.


Bilgilendirme
Bayram dönüşlerinde artan trafik yükü, şehir içi yolları da etkileyebiliyor. Yetkililer, sürücülerin alternatif güzergâhları bilinçli kullanmaları ve trafik kurallarına uymaları gerektiğini vurguluyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.