Verdiğiniz oydan pişman mısınız?

Genel seçimler 14 Mayıs 2023 tarihinde yapıldı. Seçimlerin üzerinden ise sadece 4 ay geçti. Ancak 4 ay içinde hayat daha çok pahalanırken, özellikle emekli maaşlarında zam yapılmaması, fahiş ev kiraları, başta akaryakıt olmak üzere sürekli gelen zamlar acaba 14 Mayıs’ta yapılan genel seçimlerin ardından Düzcelilerin verdiği oylardan pişman etti mi?Düzceliler genel seçimlerde kullandıkları oylardan pişman oldular mı? Yine seçim olsa aynı partiye oy verirler mi? Haber ekibimiz İlknur Gökçe’nin muhabirliğinde İrem Uğur ve Tuanna Aydemir’in kameramanlığında  Düzce sokaklarına çıktı ve vatandaşlara “verdiğiniz oydan pişman mısınız? Yine seçim olsa aynı partiye oy verir misiniz” diye sordu. İşte Düzcelilerin verdiği cevaplar.
Ekleme Tarihi: 24.09.2023 - 13:30

Verdiğiniz oydan pişman mısınız?

Genel seçimlerin üzerinden 4 ay gibi bir süre geçti. Seçimlerin sonrasında peş peşe gelen zamlar, ev kirası, otomobil gibi kalemlerdeki fahiş artışlar vatandaşı da kullandıkları oylar konusunda acaba değiştirdi mi?

Genel seçimler 14 Mayıs 2023 tarihinde yapıldı. Seçimlerin üzerinden ise sadece 4 ay geçti. Ancak 4 ay içinde hayat daha çok pahalanırken, özellikle emekli maaşlarında zam yapılmaması, fahiş ev kiraları, başta akaryakıt olmak üzere sürekli gelen zamlar acaba 14 Mayıs’ta yapılan genel seçimlerin ardından Düzcelilerin verdiği oylardan pişman etti mi?Düzceliler genel seçimlerde kullandıkları oylardan pişman oldular mı? Yine seçim olsa aynı partiye oy verirler mi?

Haber ekibimiz İlknur Gökçe’nin muhabirliğinde İrem Uğur ve Tuanna Aydemir’in kameramanlığında  Düzce sokaklarına çıktı ve vatandaşlara “verdiğiniz oydan pişman mısınız? Yine seçim olsa aynı partiye oy verir misiniz” diye sordu. İşte Düzcelilerin verdiği cevaplar.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.