Vatandaş tedirginliği devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde Çamköy TOKİ mevkiinde meydana gelen kaza sonrası vatandaşlar yolda önlem olmadığı için eylem yapmıştı. Vatandaşların tepkisinin ardından belediye ekipleri kuzey çevre yolu ile yeni açılan yol üzerinde önlem olarak kasis çalışması yaptı. Ancak vatandaşlar yeterli aydınlatma olmaması ve yapılan kasislerin yeterli olmayacağını belirterek tedirgin olduklarını dile getirdi.     Düzce belediyesi tarafından Kuzey Çevre Yolu’nu Körpeşler mahallesi’ne bağlayan yeni yol çalışması yaptı. Yeni yol şehiriçi trafiği rahatlatırken yolun Çamköy TOKİ Mevkiinde yeterli önlemler olmaması nedeniyle sık sık kazalar meydana geliyor. Mahalle sakinlerinin hergün yüreği ağzına gelirken defalarca yetkilileri uyarmasına rağmen önlem alınmadı. İki gün önce Kuzey Çevre Yolundan yeni açılan yola girmek isteyen bir ticari araç, karşıdan karşıya geçmeye çalışan at arabasına çarpınca çocuk ve yetişkinlerinde olduğu 5 kişi yaralandı. Aydınlatma yok kasis ne işe yarasın.   Kaza sonra Çamköy TOKİ sakinleri yolu trafiğe kapatarak Belediye Başkan Yardımcısı Okan Kaltu’dan önlemler alınacağı sözünü aldı. Belediye ekipleri de hemen çalışma yaparak yolda kasis çalışması başlattı. Ancak yeterli aydınlatma olmaması ise kasislerin güvenilirliğini sorgular duruma getirdi. Aydınlatma olmadığı için kasislerin görülemeyeceğini ve sürücülerin kasislerden uçarak yol kenarındaki parka uçabileceğini belirten mahalleliler, alınan önlemlerin ise sadece göz boyamaya yönelik olduğunu dile getirdiler. Mahalle sakinleri; “Bizler defalarca uyarmamıza, başvurmamaıza rağmen belediye burada güvenlik önlemi almadı. Geçtiğimiz günde bir araç at arabasına çarptı. Buranın en büyük sorunu aydınlatması. Yolda aydınlatma yok. Bu nedenle Çamköy TOKİ’den karşıya geçmeye çalışan insanların görülmesi çok zor. Buraya çok acil olarak aydınlatma konulması gerekiyor. Yoksa kasislere rağmen kazalar olmaya devam edecek” diye konuştular.  
Ekleme Tarihi: 14.02.2024 - 16:02

Vatandaş tedirginliği devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde Çamköy TOKİ mevkiinde meydana gelen kaza sonrası vatandaşlar yolda önlem olmadığı için eylem yapmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Çamköy TOKİ mevkiinde meydana gelen kaza sonrası vatandaşlar yolda önlem olmadığı için eylem yapmıştı. Vatandaşların tepkisinin ardından belediye ekipleri kuzey çevre yolu ile yeni açılan yol üzerinde önlem olarak kasis çalışması yaptı. Ancak vatandaşlar yeterli aydınlatma olmaması ve yapılan kasislerin yeterli olmayacağını belirterek tedirgin olduklarını dile getirdi.

 

 

Düzce belediyesi tarafından Kuzey Çevre Yolu’nu Körpeşler mahallesi’ne bağlayan yeni yol çalışması yaptı. Yeni yol şehiriçi trafiği rahatlatırken yolun Çamköy TOKİ Mevkiinde yeterli önlemler olmaması nedeniyle sık sık kazalar meydana geliyor. Mahalle sakinlerinin hergün yüreği ağzına gelirken defalarca yetkilileri uyarmasına rağmen önlem alınmadı. İki gün önce Kuzey Çevre Yolundan yeni açılan yola girmek isteyen bir ticari araç, karşıdan karşıya geçmeye çalışan at arabasına çarpınca çocuk ve yetişkinlerinde olduğu 5 kişi yaralandı. Aydınlatma yok kasis ne işe yarasın.

 


Kaza sonra Çamköy TOKİ sakinleri yolu trafiğe kapatarak Belediye Başkan Yardımcısı Okan Kaltu’dan önlemler alınacağı sözünü aldı. Belediye ekipleri de hemen çalışma yaparak yolda kasis çalışması başlattı. Ancak yeterli aydınlatma olmaması ise kasislerin güvenilirliğini sorgular duruma getirdi. Aydınlatma olmadığı için kasislerin görülemeyeceğini ve sürücülerin kasislerden uçarak yol kenarındaki parka uçabileceğini belirten mahalleliler, alınan önlemlerin ise sadece göz boyamaya yönelik olduğunu dile getirdiler. Mahalle sakinleri; “Bizler defalarca uyarmamıza, başvurmamaıza rağmen belediye burada güvenlik önlemi almadı. Geçtiğimiz günde bir araç at arabasına çarptı. Buranın en büyük sorunu aydınlatması. Yolda aydınlatma yok. Bu nedenle Çamköy TOKİ’den karşıya geçmeye çalışan insanların görülmesi çok zor. Buraya çok acil olarak aydınlatma konulması gerekiyor. Yoksa kasislere rağmen kazalar olmaya devam edecek” diye konuştular.

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.