Üniversite öğrencilerine sorduk Hem vize haftasını hem Düzce’yi değerlendirdiler

Düzce Üniversitesi’nde vize haftası sona erdi. Düzce Hür Haber Gazetesi olarak Üniversite kampüsünde vizelerini tamamlayan öğrencilere vize sınavlarının nasıl geçtiğini ve Düzce’yi nasıl anlattıklarını sorduk.   Düzce Üniversitesi öğrencileri, vize haftasının genel atmosferini ve sürecini değerlendirdiler. Bazı öğrenciler haftayı yoğun bir dönem olarak değerlendirirken, bazı öğrenciler ise daha rahat geçtiğini dile getirdiler.  Düzce öğrenci şehri mi? Vize haftasını değerlendiren Düzce Üniversitesi öğrencilerine Düzce2yi de sorduk. Acaba öğrencilerin gözünde Düzce nasıl bir şehir? Düzce öğrenci şehri mi? İşte röportajımız;
Ekleme Tarihi: 25.11.2023 - 20:28

Üniversite öğrencilerine sorduk Hem vize haftasını hem Düzce’yi değerlendirdiler

Düzce Üniversitesi'nde vize haftası sona ererken öğrencilere hem vize haftasını hem de Düzce’yi nasıl bulduklarını sorduk.

Düzce Üniversitesi’nde vize haftası sona erdi. Düzce Hür Haber Gazetesi olarak Üniversite kampüsünde vizelerini tamamlayan öğrencilere vize sınavlarının nasıl geçtiğini ve Düzce’yi nasıl anlattıklarını sorduk.

 

Düzce Üniversitesi öğrencileri, vize haftasının genel atmosferini ve sürecini değerlendirdiler. Bazı öğrenciler haftayı yoğun bir dönem olarak değerlendirirken, bazı öğrenciler ise daha rahat geçtiğini dile getirdiler. 


Düzce öğrenci şehri mi?
Vize haftasını değerlendiren Düzce Üniversitesi öğrencilerine Düzce2yi de sorduk. Acaba öğrencilerin gözünde Düzce nasıl bir şehir? Düzce öğrenci şehri mi? İşte röportajımız;

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.