Polisin şefkatli eli kazazede çocuklara uzandı

Anadolu Otoyolu Düzce kesiminde meydana gelen kazada 2 otomobil çarpıştı. Kaza yapan otomobilde bulunan 2 çocuk korkunca Bölge Trafik Ekipleri tarafından çikolata ve su ile sakinleştirildi.   Anadolu Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde P.G.B idaresindeki 06 DAJ 607 plakalı Renault marka otomobil ile C.Ç.Ç. idaresindeki 34 CUF 036 plakalı Honda marka otomobil çarpıştı. Olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan olmazken araç içerisindeki iki çocuk büyük korku yaşadı. Çocukları olay yerine gelen Bölge trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri sakinleştirdi. Ekipler, kazazede çocuklara çikolata ve su vererek korkularını atlatmalarını sağlamaya çalıştı.
Ekleme Tarihi: 23.09.2023 - 12:42

Polisin şefkatli eli kazazede çocuklara uzandı

TEM otoyolu Kaynaşlı mevkiinde meydana gelen kazada 2 araç çarpıştı. Kazazede çocukları polis çikolata ve su vererek sakinleştirdi.

Anadolu Otoyolu Düzce kesiminde meydana gelen kazada 2 otomobil çarpıştı. Kaza yapan otomobilde bulunan 2 çocuk korkunca Bölge Trafik Ekipleri tarafından çikolata ve su ile sakinleştirildi.

  Anadolu Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde P.G.B idaresindeki 06 DAJ 607 plakalı Renault marka otomobil ile C.Ç.Ç. idaresindeki 34 CUF 036 plakalı Honda marka otomobil çarpıştı. Olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan olmazken araç içerisindeki iki çocuk büyük korku yaşadı. Çocukları olay yerine gelen Bölge trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri sakinleştirdi. Ekipler, kazazede çocuklara çikolata ve su vererek korkularını atlatmalarını sağlamaya çalıştı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.