Minik piyanist çaldı, salon ayağa kalktı
Minik piyanist çaldı, salon ayağa kalktı
Düzce’de 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla düzenlenen anlamlı etkinlik, iftar programına katılan vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.
Restoranda gerçekleşen programda sahneye çıkan 6 yaşındaki minik piyanist Mehmed Selim Biçer, piyano ile İstiklal Marşı’nı çalınca salonda duygusal ve gurur dolu anlar yaşandı.

Minik Piyanistin Performansı Herkesi Duygulandırdı
Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan sürpriz etkinlikte iftar için restorana gelen vatandaşlar, yapılan “İstiklal Marşı için dikkat” anonsuyla ayağa kalktı.

Ardından piyano başına geçen küçük yetenek Mehmed Selim Biçer, İstiklal Marşı’nı piyano ile çalmaya başladı.Salonda bulunan vatandaşlar ise büyük bir gurur ve coşkuyla ayağa kalkarak İstiklal Marşı’nı hep birlikte söyledi. O anlar salonda bulunan herkesi duygulandırdı.

Türk Bayrakları Dağıtıldı
Marşın tamamlanmasının ardından Düzce Belediyesi tarafından programa katılan vatandaşlara Türk bayrakları dağıtıldı. Programda daha sonra küçük piyanist tarafından Türk Marşı da çalındı. Mehmed Selim Biçer’in performansı salonda uzun süre alkışlandı.

Daha Önce de Büyük İlgi Görmüştü
Küçük yaşına rağmen sahne performansıyla dikkat çeken Mehmed Selim Biçer, daha önce Konuralp Antik Kenti’nde sergilediği piyano performansı ile sosyal medyada büyük ilgi görmüş ve birçok kişi tarafından takdir toplamıştı.

Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, İstiklal Marşı’nın kabulünün yıl dönümünde milli birlik ve beraberlik duygularını bir kez daha güçlendirdi.





Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.