Milletvekili Öztürk’ün minik Düzceli ile diyaloğu gönülleri ısıttı

Milletekili olduğu günden bu yana hem Ankara’da Düzce için yoğun mesai harcayan hem mecliste Düzce’yi başarı ile temsil eden Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce’de 7’sinden 70’ine herkesle kurduğu diyaloglarla, yardimlarla gonullere taht kuruyor. AK Parti Düzce İl Teşkilatının kan bağışına da katılan Ercan Öztürk, 8. Sınıf öğrencisi miniğin “ben hiç milletvekili görmedim” demesi üzerine kan bağış otobüsünde yanına savet etti. Minikle uzun süre sohbet eden Ercan Öztürk minik Düzcelinin okulunu, derslerinin durumunu sorarken futbol sohbeti ise izleyenleri gülümsetti.  Ercan Öztürk milletvekili seçilmeden önce de görev yaptığı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde yardıma ihtiyacı olan bütün Düzcelilere devletin sıcak yüzünü göstermesi ve yardım yapması ile tqniniyor ve Düzce kamuoyunca seviliyordu. Bu anlayışını Milletvekili olduktan sonra da değiştirmeyen Ercan Öztürk, milletvekili olarakta Düzcelilerin gönüllerinde taht kurmaya devam ediyor
Ekleme Tarihi: 19.05.2024 - 15:05

Milletvekili Öztürk’ün minik Düzceli ile diyaloğu gönülleri ısıttı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, Ankara’da hemde Düzce’de başarılı çalışmalara imza atan ve Düzcelilerle bağını hiç kopartmayan Milletvekili Ercan Öztürk’ün minik Düzceli ile diyaloğu gönülleri ısıttı.

Milletekili olduğu günden bu yana hem Ankara’da Düzce için yoğun mesai harcayan hem mecliste Düzce’yi başarı ile temsil eden Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce’de 7’sinden 70’ine herkesle kurduğu diyaloglarla, yardimlarla gonullere taht kuruyor. AK Parti Düzce İl Teşkilatının kan bağışına da katılan Ercan Öztürk, 8. Sınıf öğrencisi miniğin “ben hiç milletvekili görmedim” demesi üzerine kan bağış otobüsünde yanına savet etti.

Minikle uzun süre sohbet eden Ercan Öztürk minik Düzcelinin okulunu, derslerinin durumunu sorarken futbol sohbeti ise izleyenleri gülümsetti.  Ercan Öztürk milletvekili seçilmeden önce de görev yaptığı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde yardıma ihtiyacı olan bütün Düzcelilere devletin sıcak yüzünü göstermesi ve yardım yapması ile tqniniyor ve Düzce kamuoyunca seviliyordu. Bu anlayışını Milletvekili olduktan sonra da değiştirmeyen Ercan Öztürk, milletvekili olarakta Düzcelilerin gönüllerinde taht kurmaya devam ediyor

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.