Melen'de 1 kişinin öldüğü kanlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Melen Çayı kenarında aralarında husumet olan 2 erkek ve bir kadın çıkan kavgada yaralandı. Aralarında daha önceden husumet bulunan Y.Y. ve K.K. Melen Çayı Sanayi girişinde konuşmak için bir araya geldiler. Burada konuşmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Y.Y., K.K. ile T.K. yaralandı. Kavgayı görenlerin 112 acil çağrı merkezine yaptığı ihbarın ardından olay yerine acil sağlık ekipleri ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin yaralılara yaptığı müdahalenin ardından Y.Y. ile T.K. Atatürk Devlet Hastanesine, K.K. ise Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.   Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerinde detaylı inceleme yaparken polis ekipleri de kavgayla ilgili inceleme başlattı.    
Ekleme Tarihi: 19.10.2023 - 13:28

Melen'de 1 kişinin öldüğü kanlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Melen Çayı kenarında tartışma kavgaya dönüşünce 2 erkek 1 bayan yaralandı.

Melen Çayı kenarında aralarında husumet olan 2 erkek ve bir kadın çıkan kavgada yaralandı.

Aralarında daha önceden husumet bulunan Y.Y. ve K.K. Melen Çayı Sanayi girişinde konuşmak için bir araya geldiler. Burada konuşmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Y.Y., K.K. ile T.K. yaralandı.

Kavgayı görenlerin 112 acil çağrı merkezine yaptığı ihbarın ardından olay yerine acil sağlık ekipleri ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin yaralılara yaptığı müdahalenin ardından Y.Y. ile T.K. Atatürk Devlet Hastanesine, K.K. ise Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

  Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerinde detaylı inceleme yaparken polis ekipleri de kavgayla ilgili inceleme başlattı.

 

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.