Mehmet Kütükoğlu, iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi

Mehmet Kütükoğlu, yaptığı konuşmada seçim kazandığı takdirde iktidardan yardım alamasa bile seçim sonrası çalışmalara hemen başlayacaklarını gerekirse kendi kaynaklarıyla Boğaziçi Beldesinin sorunlarını çözmek için kollarını sıvayacağını belirtti. Yerel seçimlere 2 hafta kala adayların seçim çalışmaları da hızla devam ediyor. Bu çerçevede Boğaziçi Beldesi’nde yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi’nin iddialı belediye başkan adayı Mehmet Kütükoğlu, vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi. Meleni bahçedeki iftara Mehmet Kütükoğlu, Yeniden Refah Partisi Belde Başkanı Akif Koç, eski belediye başkanı ve MHP Boğaziçi İl Genel Meclis adayı Ali Soyer ile Boğaziçi Belde halkı katıldı. Duaların ardından konuşma yapan Boğaziçi Yeniden Refah Partisi Belde Başkanı Akif Koç; Boğaziçi beldesinin milli görüşe ve Yeniden Refah Partisi be4lediyeciliğie ihtiyacı olduğunu belirterek, ahlaklı belediyeciliği Boğaziçi’nde tesis edeceklerini söyledi. MHP İl Genel Meclis Adayı ve eski Belediye Başkanı Ali Soyer ise Belde de yapılacak daha birçok iş olduğunu belirterek Mehmet Kütükoğlu Belediye Başkanı kendisinin de il genel meclisinde oy vermelerini vatandaşlardan istedi. Mehmet Kütükoğlu ise konuşmasında; “Herkese hayırlı iftarlar dilerim. Seçimler artık geldi çattı. Bu noktada oylarınıza talibim. Ancak mevcut belediyenin eğer onu seçmezsek merkezi yönetimden destek gelmeyeceği şeklinde söylemlerini duyuyoruz. Bu söylemler doğru değildir. Bizler ilk belediyelerimiz aldığımızda iktidarda DSP ANAP MHP vardı. Ancak milli görüş belediyeleri yaptıkları çalışmalarla gönüllere taht kurdular. Bugünde öyle olacak. Ayrıca ben iş adamıyım. Birçok belediye ve şirketle iş yapıyorum. Alt yapı ve üst yapı konusunda deneyimliyim. Eğer bizlere destek gelmez ise ben kendi makinelerimi getirip sorunları çözerim. Boğaziçi bizim sevdamız. Bizler bu yola bu sevda ile çıktık. Beldemizin sorunları çok. Şimdiye kadar beldemizi yönetenler mevcut iktidardan olmasına karşın sorunların birçoğunu çözemediler. Bu noktada biz sorunları çözmek için aday olduk. İnsanları ayrıştırmadan şucu bucu demeden ayrıştırmadan belediyenin kapılarını herkese açarak hep birlikte beldemizi yöneteceğiz” dedi.
Ekleme Tarihi: 21.03.2024 - 13:37

Mehmet Kütükoğlu, iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi

Boğaziçi Beldesi Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Mehmet Kütükoğlu, iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Mehmet Kütükoğlu, yaptığı konuşmada seçim kazandığı takdirde iktidardan yardım alamasa bile seçim sonrası çalışmalara hemen başlayacaklarını gerekirse kendi kaynaklarıyla Boğaziçi Beldesinin sorunlarını çözmek için kollarını sıvayacağını belirtti.
Yerel seçimlere 2 hafta kala adayların seçim çalışmaları da hızla devam ediyor.

Bu çerçevede Boğaziçi Beldesi’nde yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi’nin iddialı belediye başkan adayı Mehmet Kütükoğlu, vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi. Meleni bahçedeki iftara Mehmet Kütükoğlu, Yeniden Refah Partisi Belde Başkanı Akif Koç, eski belediye başkanı ve MHP Boğaziçi İl Genel Meclis adayı Ali Soyer ile Boğaziçi Belde halkı katıldı. Duaların ardından konuşma yapan Boğaziçi Yeniden Refah Partisi Belde Başkanı Akif Koç; Boğaziçi beldesinin milli görüşe ve Yeniden Refah Partisi be4lediyeciliğie ihtiyacı olduğunu belirterek, ahlaklı belediyeciliği Boğaziçi’nde tesis edeceklerini söyledi.

MHP İl Genel Meclis Adayı ve eski Belediye Başkanı Ali Soyer ise Belde de yapılacak daha birçok iş olduğunu belirterek Mehmet Kütükoğlu Belediye Başkanı kendisinin de il genel meclisinde oy vermelerini vatandaşlardan istedi. Mehmet Kütükoğlu ise konuşmasında; “Herkese hayırlı iftarlar dilerim. Seçimler artık geldi çattı. Bu noktada oylarınıza talibim. Ancak mevcut belediyenin eğer onu seçmezsek merkezi yönetimden destek gelmeyeceği şeklinde söylemlerini duyuyoruz. Bu söylemler doğru değildir. Bizler ilk belediyelerimiz aldığımızda iktidarda DSP ANAP MHP vardı.

Ancak milli görüş belediyeleri yaptıkları çalışmalarla gönüllere taht kurdular. Bugünde öyle olacak. Ayrıca ben iş adamıyım. Birçok belediye ve şirketle iş yapıyorum. Alt yapı ve üst yapı konusunda deneyimliyim. Eğer bizlere destek gelmez ise ben kendi makinelerimi getirip sorunları çözerim. Boğaziçi bizim sevdamız. Bizler bu yola bu sevda ile çıktık. Beldemizin sorunları çok. Şimdiye kadar beldemizi yönetenler mevcut iktidardan olmasına karşın sorunların birçoğunu çözemediler. Bu noktada biz sorunları çözmek için aday olduk. İnsanları ayrıştırmadan şucu bucu demeden ayrıştırmadan belediyenin kapılarını herkese açarak hep birlikte beldemizi yöneteceğiz” dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.