Mehmet Keleş proje Lansmanını Gerçekleştirdi

Yaklaşan yerel seçimler için belediye başkan adayları Düzce için hazırladıkları projeleri bir bir ortaya çıkartıyor. İyi Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş’te düzenlediği lansman programıyla seçildiği takdirde hayata geçireceği projelerini tanıttı.  31 Mart’ta yapılacak olan seçimler için adaylar projelerini tanıtımını yapmaya devam ediyor. Bu çerçevede İyi Parti belediye başkan adayı Mehmet Keleş’te düzenlediği lansman toplantısıyla projelerini görücüye çıkarttı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü KYK Konferans salonunda gerçekleşen lansman toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Sedat Aksakallı’da katıldı. Lasman toplantısında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er; “Genel Başkanımız Meral Akşener’in gösterdiği irade ile yerel seçimlere tek başımıza girme kararı aldık. Bu kutlu yolda da belediyecilikte çığır açmış olan ve geçmişi de başarılarla dolu olan belediye başkan adayımız Mehmet Keleş ile yola çıktık. Gösterdiği yoğun çalışma için Mehmet keleş başkanıma teşekkür ederim” dedi. Yunus Özay Er’in konuşmasının ardından ise Mehmet Keleş’in projelerinin yer aldığı slayt gösterimi yapıldı. Slaytın ardından konuşan İYİ Parti belediye başkan adayı Mehmet Keleş; “Biraz önce Düzce’nin gelecek 5 yılına yön verecek uzman ekibimizle birlikte hazırladığımız 100 değil yüzde yüz projelerimizi izlediniz. Düzce’nin acil ihtiyaçlarından doğan projeler önümüzdeki 5 yıl içinde gece gündüz demeden hummalı bir çalışma ile gerçekleştireceğimiz ve hemşehrilerimizin kullanımna sunacağımız projelerdir. Şunu iyi biliyoruz ki önemli olan proje yapmamak değil, projeleri varmış gibi göstermek hiç değil. Hazırlanan projeleri hayata geçirebilmnektir. Bu nedenle biz 100 değil yüzde yüz proje diyoruz. Sizler beni çok iyi tanıyorsunuz. Düzce’ye neler yaptığımı da gayet iyi biliyorsunuz. Yaşanan depremlerden sonra teslim aldığımız Düzce’nin ne kadar büyük sorunları olduğunu da gayet iyi biliyorsunuz. Yeniden ayağa kaltık, yeniden yaptık ve bu şehri ayağa kaldırdık. Siyaset engellerle dolu zor bir yoldur. Yeri geldi aday göstermediler. Yeri geldi istifa ettirdiler. Yılmadım, küsmedim, kimseyi suçlamadım. Bir takım küçük hesaplarla, bir takım ayak oyunlarıyla Düzce’yi geri bıkanlarla mücadelemi her zaman sürdürdüm. Geleceğimiz için çocuklarımız için Düzce’de hizmete talibim. Şehirdeki bütün binaları kaplasanız da, bütün meydanları çadırlarla doldursanız da bütün ekranları karartsanız da binbir türlü iftiralar atsanız da bütün billboardları donatsanız da kaybedeceksiniz. Bizim bir tane bilboardumuz var o da Hizmet içten gelir. Biz bu çalışmalarla halkımızın gönlüne girecek projelerimiz gerçekleştireceğiz” dedi.   Konuşmaların ardan ise Mehmet Keleş, projelerini tek tek tanıttı. Programın sonunda ise belediye İYİ Parti meclis adayları, il genel meclis adayları tanıtımı yapıldı.
Ekleme Tarihi: 10.03.2024 - 17:14

Mehmet Keleş proje Lansmanını Gerçekleştirdi

100 değil yüzde yüz projeler görücüye çıktı

Yaklaşan yerel seçimler için belediye başkan adayları Düzce için hazırladıkları projeleri bir bir ortaya çıkartıyor. İyi Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş’te düzenlediği lansman programıyla seçildiği takdirde hayata geçireceği projelerini tanıttı. 
31 Mart’ta yapılacak olan seçimler için adaylar projelerini tanıtımını yapmaya devam ediyor.

Bu çerçevede İyi Parti belediye başkan adayı Mehmet Keleş’te düzenlediği lansman toplantısıyla projelerini görücüye çıkarttı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü KYK Konferans salonunda gerçekleşen lansman toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Sedat Aksakallı’da katıldı. Lasman toplantısında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er; “Genel Başkanımız Meral Akşener’in gösterdiği irade ile yerel seçimlere tek başımıza girme kararı aldık. Bu kutlu yolda da belediyecilikte çığır açmış olan ve geçmişi de başarılarla dolu olan belediye başkan adayımız Mehmet Keleş ile yola çıktık. Gösterdiği yoğun çalışma için Mehmet keleş başkanıma teşekkür ederim” dedi.

Yunus Özay Er’in konuşmasının ardından ise Mehmet Keleş’in projelerinin yer aldığı slayt gösterimi yapıldı. Slaytın ardından konuşan İYİ Parti belediye başkan adayı Mehmet Keleş; “Biraz önce Düzce’nin gelecek 5 yılına yön verecek uzman ekibimizle birlikte hazırladığımız 100 değil yüzde yüz projelerimizi izlediniz. Düzce’nin acil ihtiyaçlarından doğan projeler önümüzdeki 5 yıl içinde gece gündüz demeden hummalı bir çalışma ile gerçekleştireceğimiz ve hemşehrilerimizin kullanımna sunacağımız projelerdir. Şunu iyi biliyoruz ki önemli olan proje yapmamak değil, projeleri varmış gibi göstermek hiç değil. Hazırlanan projeleri hayata geçirebilmnektir.

Bu nedenle biz 100 değil yüzde yüz proje diyoruz. Sizler beni çok iyi tanıyorsunuz. Düzce’ye neler yaptığımı da gayet iyi biliyorsunuz. Yaşanan depremlerden sonra teslim aldığımız Düzce’nin ne kadar büyük sorunları olduğunu da gayet iyi biliyorsunuz. Yeniden ayağa kaltık, yeniden yaptık ve bu şehri ayağa kaldırdık.

Siyaset engellerle dolu zor bir yoldur. Yeri geldi aday göstermediler. Yeri geldi istifa ettirdiler. Yılmadım, küsmedim, kimseyi suçlamadım. Bir takım küçük hesaplarla, bir takım ayak oyunlarıyla Düzce’yi geri bıkanlarla mücadelemi her zaman sürdürdüm. Geleceğimiz için çocuklarımız için Düzce’de hizmete talibim.

Şehirdeki bütün binaları kaplasanız da, bütün meydanları çadırlarla doldursanız da bütün ekranları karartsanız da binbir türlü iftiralar atsanız da bütün billboardları donatsanız da kaybedeceksiniz. Bizim bir tane bilboardumuz var o da Hizmet içten gelir. Biz bu çalışmalarla halkımızın gönlüne girecek projelerimiz gerçekleştireceğiz” dedi.   Konuşmaların ardan ise Mehmet Keleş, projelerini tek tek tanıttı. Programın sonunda ise belediye İYİ Parti meclis adayları, il genel meclis adayları tanıtımı yapıldı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.