Mehmet Akif Caddesinde iki araç çarpıştı çok sayıda yaralı

Düzce’de kavşakta otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada iki araçta bulunan 1’i bebek 5 kişi yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarınca an ve an görüntülendi.Kaza öğlen saatlerinde Düzce merkeze bağlı Mehmet Akif Caddesi üze4rinde bulunan kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Yan yoldan Mehmet Akif Caddesine çıkmaya çalışan Bilal Sadık Ç.’nin kullandığı 16 BBT 295 plakalı Fiat mar5ka otomobil kavşağa hızlı girince Mehmet Akif Caddesi üzerinde ilerlemekte olan Burak T.’nin kullandığı 81 ACY 086 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Bilal Sadık Ç. ile Betül Ç. ve hafif ticari araçta bulunan sürücü Burak T., Nidanur T., ve bebek olan Zeynep Nil T. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen acil sağlık ekiplerinin müdahaleleriyle Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanelerine kaldırıldı. Kazayı gören bir vatandaş ise kavşakta daha önce kasislerin yer aldığını ancak asfaltlama çalışmalarında kasislerin kaldırılınca otomobillerin yolda hızlı gittiğini dile getirdi.Kaza anı ise güvenlik kameralarınca an ve an kaydedildi. Kazada otomobilin kavşağa hızla girişi ve hafif ticari araçla çarpışması an ve an yer aldı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Ekleme Tarihi: 27.08.2023 - 16:56

Mehmet Akif Caddesinde iki araç çarpıştı çok sayıda yaralı

Mehmet Akif Caddesi'nde meydana gelen kazada 2 araç çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı

Düzce’de kavşakta otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada iki araçta bulunan 1’i bebek 5 kişi yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarınca an ve an görüntülendi.Kaza öğlen saatlerinde Düzce merkeze bağlı Mehmet Akif Caddesi üze4rinde bulunan kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Yan yoldan Mehmet Akif Caddesine çıkmaya çalışan Bilal Sadık Ç.’nin kullandığı 16 BBT 295 plakalı Fiat mar5ka otomobil kavşağa hızlı girince Mehmet Akif Caddesi üzerinde ilerlemekte olan Burak T.’nin kullandığı 81 ACY 086 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Bilal Sadık Ç. ile Betül Ç. ve hafif ticari araçta bulunan sürücü Burak T., Nidanur T., ve bebek olan Zeynep Nil T. yaralandı.



Yaralılar olay yerine gelen acil sağlık ekiplerinin müdahaleleriyle Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanelerine kaldırıldı. Kazayı gören bir vatandaş ise kavşakta daha önce kasislerin yer aldığını ancak asfaltlama çalışmalarında kasislerin kaldırılınca otomobillerin yolda hızlı gittiğini dile getirdi.Kaza anı ise güvenlik kameralarınca an ve an kaydedildi. Kazada otomobilin kavşağa hızla girişi ve hafif ticari araçla çarpışması an ve an yer aldı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.