İYİ Parti ve Keleş basın ile bir araya geldi

Turan Otel’de gerçekleşen programa İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, İyi İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat başkanı Kadir Erdoğan, Kadın kolları ve Gençlik Kolları başkanları ile Belediye başkan Adayı Mehmet Keleş katıldı. Programda konuşan Belediye başkan adayı Mehmet Keleş, Yaklaşan yerel seçimler ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Seçimler demokrasinin vazgeçilmezidir. Halkın kendi kendini yönetebilmesi idare edebilmesi için seçimler çok önemli ve zorunluluktur. Bu doğrultuda yola çıktık. Düzce'yi 5 yıl daha yönetmeye talibiz. Geçmişte iki dönem daha belediye başkanlığı yaptım ve yaklaşık 35 yıldan beride kamu idaresinin içerisindeyim. Bu sürenin uzun bir dönemi yerel yönetici olarak geçti. Düzce'nin sorunlarının çözümü aşamasında bilmediğimiz bir olay yok. Düzce yeni vilayet olmuş, sorunları çok fazla olan bir kent, deprem yaşamış bir kent. Çok çalışmaya, çok hizmet etmeye, çok hizmet almaya ihtiyacı olan bir kent. Dolasıyla bizlerde bundan önceki zaman dilimi içerisinde ortaya koymuş olduğumuz, biriktirdiğimiz tecrübelerimiz ile bu sorunlarını bilen bir kişi olarak daha önce bu işlerin içerisinden gelmiş geçmiş birisi olarak bu kente en güzel hizmeti verebileceğim kanaatinde olduğumuz için tekrar yeniden göreve talip oldum" dedi.   “Bu dönem ustalık dönemim olacak” Adaylığı açıklandıktan sonra başladığı çalışmalarını anlatan Mehmet keleş şunları söyledi; " Yaklaşık 3 aydan beri sahalardayız. Sokakta birçok insanla görüştük, birçok kuruluştaki insanlarla münazara ettik. Başkanımızla ve teşkilatla birlikte uzunca bir zamandır sahadayız. Sokakta gördüğümüz İYİ Parti'nin seçimi kazanabileceği yöndedir. Tespitlerimiz bu yöndedir. Halkımızın teveccühü bu anlamda çok yüksek oranlarda tezahür etmiştir. Tabi ki iyi bir ekip yaparak, iyi bir seçim kampanyası ortaya koyarak, herkese ulaşarak, herkese yapacaklarımızı, gelecekteki Düzce hayalimizi anlatarak, göstererek, insanları tekrar bu anlamda bilgilendirerek yeni dönemde Düzce'yi bir kez daha yönetme azmi ve gayreti içerisinde olacağız. Özellikle vurgulamak istiyorum seçimleri çok rahat bir biçimde kazanarak tekrar Düzce'ye yeniden üçüncü dönemimde yöneteceğim. Bunu ben ustalık dönemi olarak adlandırıyorum. Düzce'nin sorunları çoktur ama çözülemeyecek sorunu yoktur."
Ekleme Tarihi: 10.12.2023 - 13:58

İYİ Parti ve Keleş basın ile bir araya geldi

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet keleş ve İYİ Parti Düzce Teşkilatı basın mensuplarıyla düzenlenen programda bir araya gelindi.

Turan Otel’de gerçekleşen programa İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, İyi İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat başkanı Kadir Erdoğan, Kadın kolları ve Gençlik Kolları başkanları ile Belediye başkan Adayı Mehmet Keleş katıldı. Programda konuşan Belediye başkan adayı Mehmet Keleş, Yaklaşan yerel seçimler ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Seçimler demokrasinin vazgeçilmezidir. Halkın kendi kendini yönetebilmesi idare edebilmesi için seçimler çok önemli ve zorunluluktur. Bu doğrultuda yola çıktık. Düzce'yi 5 yıl daha yönetmeye talibiz. Geçmişte iki dönem daha belediye başkanlığı yaptım ve yaklaşık 35 yıldan beride kamu idaresinin içerisindeyim. Bu sürenin uzun bir dönemi yerel yönetici olarak geçti. Düzce'nin sorunlarının çözümü aşamasında bilmediğimiz bir olay yok. Düzce yeni vilayet olmuş, sorunları çok fazla olan bir kent, deprem yaşamış bir kent. Çok çalışmaya, çok hizmet etmeye, çok hizmet almaya ihtiyacı olan bir kent. Dolasıyla bizlerde bundan önceki zaman dilimi içerisinde ortaya koymuş olduğumuz, biriktirdiğimiz tecrübelerimiz ile bu sorunlarını bilen bir kişi olarak daha önce bu işlerin içerisinden gelmiş geçmiş birisi olarak bu kente en güzel hizmeti verebileceğim kanaatinde olduğumuz için tekrar yeniden göreve talip oldum" dedi.

 

“Bu dönem ustalık dönemim olacak”
Adaylığı açıklandıktan sonra başladığı çalışmalarını anlatan Mehmet keleş şunları söyledi; " Yaklaşık 3 aydan beri sahalardayız. Sokakta birçok insanla görüştük, birçok kuruluştaki insanlarla münazara ettik. Başkanımızla ve teşkilatla birlikte uzunca bir zamandır sahadayız. Sokakta gördüğümüz İYİ Parti'nin seçimi kazanabileceği yöndedir. Tespitlerimiz bu yöndedir. Halkımızın teveccühü bu anlamda çok yüksek oranlarda tezahür etmiştir. Tabi ki iyi bir ekip yaparak, iyi bir seçim kampanyası ortaya koyarak, herkese ulaşarak, herkese yapacaklarımızı, gelecekteki Düzce hayalimizi anlatarak, göstererek, insanları tekrar bu anlamda bilgilendirerek yeni dönemde Düzce'yi bir kez daha yönetme azmi ve gayreti içerisinde olacağız. Özellikle vurgulamak istiyorum seçimleri çok rahat bir biçimde kazanarak tekrar Düzce'ye yeniden üçüncü dönemimde yöneteceğim. Bunu ben ustalık dönemi olarak adlandırıyorum. Düzce'nin sorunları çoktur ama çözülemeyecek sorunu yoktur."

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.