GAMA ’da dram devam ediyor

Düzce'nin Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ve şehrin en büyük fabrikası olan Gama’da çalışan işçiler, 6 aydır düzensiz, son 2 aydır da hiç maaş almadıklarını iddia ederek uzun süredir devam eden grevlerini sürdürüyorlar. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte işçiler, seslerinin duyurabilmek ve sorunlarının çözümü için fabrika önünde direnişlerine devam ediyor.  Düzce’nin Gümüşova ilçesinde Selamlar Mevkiinde bulunan ve şehrin en büyük sanayi kuruluşlarından olan GAMA iplik ve elyaf fabrikasında işçilerin dramı devam ediyor. Haklarını aradıkları için fabrika önünde bekleyen ve çalışmayan işçiler, maaşlarını bir an önce alabilmek için direnmeye devam ediyor. Daha önce Valilik bünyesinde yardım talep etmelerine rağmen istedikleri geri dönüşü alamayan işçiler, geçtiğimiz haftalarda Düzce CHP Milletvekili Talip Özcan'ın da ziyaretiyle destek arayışına girmişlerdi. Ancak, bu girişimlerden de sonuç alamadıklarını iddia eden işçiler maaşlarının bir an önce ödenmesini talep ediyorlar. Fabrika önünde çileli bekleyişlerini sürdüren işçiler, "Sürekli çalışmaktayız, bunun yarım aylığını verip de millet ne yiyecek? Bir tek ekmeğe yetmeyebilir bu para; insanın hastası, kirası, çocukların okul masrafları gibi giderleri var. Neyini ödenecek? Önümüze geçip de bize şöyle demiyorlar. Fabrika sahipleri ve yetkili müdürler arkasına almış birkaç kişiyi bizi kandırmaya uğraşıyorlar. Artık biz akıllandık, kanmaya niyetimiz yok. Yani paramızı istiyoruz. Bunun için herkes bize yardımcı olsun, istiyoruz; paramızı da almadan gitmiyoruz" şeklinde konuştular.Gama Fabrikası'nın işçileri, maaşlarını alana kadar fabrika önünde bekleyişlerini sürdüreceklerini ve haklarını aramaya devam edeceklerini de belirttiler.
Ekleme Tarihi: 13.03.2024 - 20:47

GAMA ’da dram devam ediyor

Parasını alamayan işçiler isyan etti “Paramızı İstiyoruz, Almadan Gitmiyoruz”

Düzce'nin Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ve şehrin en büyük fabrikası olan Gama’da çalışan işçiler, 6 aydır düzensiz, son 2 aydır da hiç maaş almadıklarını iddia ederek uzun süredir devam eden grevlerini sürdürüyorlar. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte işçiler, seslerinin duyurabilmek ve sorunlarının çözümü için fabrika önünde direnişlerine devam ediyor. 

Düzce’nin Gümüşova ilçesinde Selamlar Mevkiinde bulunan ve şehrin en büyük sanayi kuruluşlarından olan GAMA iplik ve elyaf fabrikasında işçilerin dramı devam ediyor. Haklarını aradıkları için fabrika önünde bekleyen ve çalışmayan işçiler, maaşlarını bir an önce alabilmek için direnmeye devam ediyor.

Daha önce Valilik bünyesinde yardım talep etmelerine rağmen istedikleri geri dönüşü alamayan işçiler, geçtiğimiz haftalarda Düzce CHP Milletvekili Talip Özcan'ın da ziyaretiyle destek arayışına girmişlerdi. Ancak, bu girişimlerden de sonuç alamadıklarını iddia eden işçiler maaşlarının bir an önce ödenmesini talep ediyorlar.

Fabrika önünde çileli bekleyişlerini sürdüren işçiler, "Sürekli çalışmaktayız, bunun yarım aylığını verip de millet ne yiyecek? Bir tek ekmeğe yetmeyebilir bu para; insanın hastası, kirası, çocukların okul masrafları gibi giderleri var. Neyini ödenecek? Önümüze geçip de bize şöyle demiyorlar.

Fabrika sahipleri ve yetkili müdürler arkasına almış birkaç kişiyi bizi kandırmaya uğraşıyorlar. Artık biz akıllandık, kanmaya niyetimiz yok. Yani paramızı istiyoruz. Bunun için herkes bize yardımcı olsun, istiyoruz; paramızı da almadan gitmiyoruz" şeklinde konuştular.Gama Fabrikası'nın işçileri, maaşlarını alana kadar fabrika önünde bekleyişlerini sürdüreceklerini ve haklarını aramaya devam edeceklerini de belirttiler.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.