Faruk Özlü, orucunu basın ile açtı

Faruk Özlü yaptığı konuşmada, 31 Marat’ta yapılacak seçimlerin halk iradesi olduğunu belirterek “Ucunda kaybetmek ya da kazanmak var ama ölüm yok. Bu seçimlerde tabiki bir kaybeden olacaktır ancak kalp kırmamak çok önemli” dedi.AK Parti Düzce il teşkilatı tarafından verilen iftar programına Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Faruk Özlü, Belediye meclis üyesi adayları, AK Parti teşkilatı ile Düzce’de görev yapan gazeteciler katıldı. İftar sonrası duygusal konulma yapan Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Dr. Faruk Özlü, seçimlerin kazananının Düzce halkı olmasını temenni ederek; “31 Mart’ta bir seçim yapılacak. Halkımız sandık başına gidecek. Bizde ocak ayında adaylığım açıklandığı günden bu yana çalışmalarımı sürdürüyorum. Ramazan’da baya yol aldık. Seçimlere de 2 gün kaldı. Hem ramazan hemde seçim faaliyetlerinin bir arada yürütüldüğü bir dönemi yaşıyoruz. Bizim seçim stratejimiz kimseye kavga etmek üzerine kurulmadı. Burası Düzce. Çok küçük bir şehir. Birbirimizin düğününe gideceğiz, cenazesine gideceğiz, aynı safta cumalarımızı kılacağız, bayramlaşacağız. Bu nedenle kalp kırmamak önemliydi bizim için. Bunu da yapmaya çalıştık. Bu haftasonu bir seçime gidiyoruz. Halkımız sandıkta kararını verecek. Bu sonuçlar hepimizi bağlayacak. Biz seçimden sonrada muhtelif toplantılarda, davetlerde bir araya geleceğiz. Aslında bakarsanız bu şehirde birçok insan birbiriyle akraba. Sonuçta seçim ama ucunda ölüm yok. Kaybetmekte var kazanmakta var. Ben en başından bu yana hep söyledim. Kalp kırmamak önemli. Tabi bu seçimlerin bir kazananı olacak. Önemli olan Düzce kazansın” dedi.
Ekleme Tarihi: 29.03.2024 - 18:29

Faruk Özlü, orucunu basın ile açtı

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Dr. Faruk Özlü, kentteki basın mensuplarıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Faruk Özlü yaptığı konuşmada, 31 Marat’ta yapılacak seçimlerin halk iradesi olduğunu belirterek “Ucunda kaybetmek ya da kazanmak var ama ölüm yok. Bu seçimlerde tabiki bir kaybeden olacaktır ancak kalp kırmamak çok önemli” dedi.AK Parti Düzce il teşkilatı tarafından verilen iftar programına Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Faruk Özlü, Belediye meclis üyesi adayları, AK Parti teşkilatı ile Düzce’de görev yapan gazeteciler katıldı. İftar sonrası duygusal konulma yapan Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Dr. Faruk Özlü, seçimlerin kazananının Düzce halkı olmasını temenni ederek; “31 Mart’ta bir seçim yapılacak. Halkımız sandık başına gidecek. Bizde ocak ayında adaylığım açıklandığı günden bu yana çalışmalarımı sürdürüyorum. Ramazan’da baya yol aldık. Seçimlere de 2 gün kaldı. Hem ramazan hemde seçim faaliyetlerinin bir arada yürütüldüğü bir dönemi yaşıyoruz.

Bizim seçim stratejimiz kimseye kavga etmek üzerine kurulmadı. Burası Düzce. Çok küçük bir şehir. Birbirimizin düğününe gideceğiz, cenazesine gideceğiz, aynı safta cumalarımızı kılacağız, bayramlaşacağız. Bu nedenle kalp kırmamak önemliydi bizim için. Bunu da yapmaya çalıştık. Bu haftasonu bir seçime gidiyoruz. Halkımız sandıkta kararını verecek. Bu sonuçlar hepimizi bağlayacak. Biz seçimden sonrada muhtelif toplantılarda, davetlerde bir araya geleceğiz. Aslında bakarsanız bu şehirde birçok insan birbiriyle akraba. Sonuçta seçim ama ucunda ölüm yok. Kaybetmekte var kazanmakta var. Ben en başından bu yana hep söyledim. Kalp kırmamak önemli. Tabi bu seçimlerin bir kazananı olacak. Önemli olan Düzce kazansın” dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.