Faruk Özlü esnafların sorunlarını yerinde dinliyor

Yerel seçimlere 23 gün kala Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Faruk Özlü, temposunu artırdı. Seçim çalışmaları çerçevesinde merkezde bulunan Pak Ekizceli iş merkezini gezen Dr. Faruk Özlü, iş merkezinde yer alan ofisleri tek tek dolaşarak hem çalışanlarla sohbet etti hem de sorunlarını dinledi. Faruk özlü ayrıca 5 yıl boyunca yaptıklarını ve gelecek dönemde yapmayı planladığı projelerinin yer aldığı kitapçıkları da dağıtan Faruk Özlü, kitapçık içinde bulunan projeleri de anlattı. Gezi sonrası esnaf ziyaretlerini anlatan Faruk Özlü, şunları söyledi, “Esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Esnafımızı tek tek ziyaret ediyoruz ve Düzce için hazırladığımız 100 proje kitabını takdim ediyoruz. Bu takdimler sırasında esnafımıza şunu da soruyoruz bizden bir talebi var mı? Bizden bir isteği var mı? İstek ve talepleri olan esnafımızın isteklerini de not ediyoruz. Bunları da ilgili birimlerimize talimatlandırılıp yerine getiriyoruz. Aldığımız tepkiler son derece olumlu. Bugüne kadar olumsuz hiçbir tepki ile karşılaşmadık.” “Esnaflar en çok aydınlatma ve yağmur sularından şikayetçi” Faruk Özlü, ziyaretleri sırasında esnafların en çok sokak aydınlatması ve yağmur sularından şikayetçi olduklarını belirterek şöyle konuştu; “Esnaflarımızın daha çok sokaklarındaki aydınlatma konusunda rahatsızlıkları var. Aydınlatmanın yetersiz olduğunu söyleyenler oldu. Hemen lambalarını değiştirdik. Yine sokaklarında yağmur suyu gibi birikmeler olduğunu da bize ifade ediyorlar. Daha çok pratik ve küçük konular yani bireysel konular gündeme geliyor. Dolayısıyla bizden talepleri esnafımızın bireysel ve küçük talepleri.” “45 Milyon Euroluk kredi ile hem içme suyunu hem de yağmur suyunu çözeceğiz” Faruk özlü, sokaklarda biriken suların çözümü için 45 milyonluk kredi ile alt yapıyı yenileyeceklerini belirterek yaptığı konulmasında şunları da söyledi; “Yağmur suyu hatlarımızı yenileyeceğiz. İçme suyu hattımızla beraber yapacağımız içme suyu alt yapısı yenileme projemizin yaklaşık 30 milyon Euro ve İçme suyu için 15 milyon Euro da yağmur suyu hatları için toplam 45 milyonluk bir kredi kullanacağız. Bu kredi içinde bize düşen ön ödememizi gerçekleştirdik. İnşallah seçimden sonraki süreçte bunun inşaatına başlayacağız.”
Ekleme Tarihi: 09.03.2024 - 18:38

Faruk Özlü esnafların sorunlarını yerinde dinliyor

Düzce Belediye başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Dr. Faruk Özlü, seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf gezilerine devam ediyor. Bu çerçevede Pak Ekizceli esnafını gezen Faruk özlü hem esnafın sorunlarını dinledi hemde projelerini anlattı.

Yerel seçimlere 23 gün kala Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Faruk Özlü, temposunu artırdı. Seçim çalışmaları çerçevesinde merkezde bulunan Pak Ekizceli iş merkezini gezen Dr. Faruk Özlü, iş merkezinde yer alan ofisleri tek tek dolaşarak hem çalışanlarla sohbet etti hem de sorunlarını dinledi. Faruk özlü ayrıca 5 yıl boyunca yaptıklarını ve gelecek dönemde yapmayı planladığı projelerinin yer aldığı kitapçıkları da dağıtan Faruk Özlü, kitapçık içinde bulunan projeleri de anlattı.

Gezi sonrası esnaf ziyaretlerini anlatan Faruk Özlü, şunları söyledi, “Esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Esnafımızı tek tek ziyaret ediyoruz ve Düzce için hazırladığımız 100 proje kitabını takdim ediyoruz. Bu takdimler sırasında esnafımıza şunu da soruyoruz bizden bir talebi var mı? Bizden bir isteği var mı? İstek ve talepleri olan esnafımızın isteklerini de not ediyoruz. Bunları da ilgili birimlerimize talimatlandırılıp yerine getiriyoruz. Aldığımız tepkiler son derece olumlu. Bugüne kadar olumsuz hiçbir tepki ile karşılaşmadık.”

“Esnaflar en çok aydınlatma ve yağmur sularından şikayetçi”

Faruk Özlü, ziyaretleri sırasında esnafların en çok sokak aydınlatması ve yağmur sularından şikayetçi olduklarını belirterek şöyle konuştu; “Esnaflarımızın daha çok sokaklarındaki aydınlatma konusunda rahatsızlıkları var. Aydınlatmanın yetersiz olduğunu söyleyenler oldu. Hemen lambalarını değiştirdik. Yine sokaklarında yağmur suyu gibi birikmeler olduğunu da bize ifade ediyorlar. Daha çok pratik ve küçük konular yani bireysel konular gündeme geliyor. Dolayısıyla bizden talepleri esnafımızın bireysel ve küçük talepleri.”

“45 Milyon Euroluk kredi ile hem içme suyunu hem de yağmur suyunu çözeceğiz”

Faruk özlü, sokaklarda biriken suların çözümü için 45 milyonluk kredi ile alt yapıyı yenileyeceklerini belirterek yaptığı konulmasında şunları da söyledi; “Yağmur suyu hatlarımızı yenileyeceğiz. İçme suyu hattımızla beraber yapacağımız içme suyu alt yapısı yenileme projemizin yaklaşık 30 milyon Euro ve İçme suyu için 15 milyon Euro da yağmur suyu hatları için toplam 45 milyonluk bir kredi kullanacağız. Bu kredi içinde bize düşen ön ödememizi gerçekleştirdik. İnşallah seçimden sonraki süreçte bunun inşaatına başlayacağız.”

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.