Farkındalık için 5 kilometre pedal bastılar

Yeşilay tarafından bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekmek icin her sene düzenlenen bisiklet Turu'nun 11.'ncisi yapıldı. Tura katılan Düzce Valisi Selçuk Aslan "Sağlıklı yaşamın keyfini sürelim" diyerek pedal bastı.Yeşilay Derneği tarafından  zararlı bağımlılıklarla mücadelede farkındalık oluşturmayı amaçlayan geleneksel bisiklet turunun 11’ncisi gerçekleştirildi. Yeşilay Düzce Şubesi tarafından düzenlenen bisiklet turuna Düzce Valisi Selçuk Aslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Yeşilay Düzce Şube Başkanı Av. Arb. Ali Dilber, Türkiye Bisiklet Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Selim Cicu ve 250'ye yakın bisikletli katıldı.Sağlıklı yaşam açısından daha fazla hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Düzce Valisi Selçuk Aslan "Sağlıklı yaşamın keyfini sürelim" dedi. Vali Aslan "Yeşilay tarafından, bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla 2011 yılından bu tarafa geleneksel olarak düzenlenen bisiklet turunu bugün icra edeceğiz.  Sağlık yaşamın keyfini sürelim sloganıyla pedalları çevireceğiz. Düzce çok hoş bir bisiklet kenti. Çünkü şehrin coğrafi yapısı oldukça düz. Böyle düz olan memleketlerde bisiklet sürme, yürüyüş alışkanlığı daha yaygındır. Bizim ilimizde bu yoğunluğu zaten gözlemliyoruz. Sağlıklı yaşam açısından daha fazla hareket etmemiz gerekli. Daha fazla hareket açısından da bisiklet ayrı bir fırsatı sunmakta" diye konuştu. Anıtpark meydanından başlayan bisiklet turunda Düzce Valisi Selçuk Aslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı ve Yeşilay Düzce Şube Başkanı Av. Arb. Ali Dilber'de pedal çevirdi. 5 kilometrelik yol güzergahının ardına bisiklet sürüşü Anıtpark meydanında sona buldu. Alana kurulan Yeşilay standında Vali Aslan, Av. Uzm. Arb.Ali Dilber bisikletlilere meyve suyu ve çikolata ikram etti.
Ekleme Tarihi: 19.05.2024 - 18:36

Farkındalık için 5 kilometre pedal bastılar

Bağımlılıkla Mücadele için sağlıklı yaşamın keyfini sürdüler

Yeşilay tarafından bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekmek icin her sene düzenlenen bisiklet Turu'nun 11.'ncisi yapıldı. Tura katılan Düzce Valisi Selçuk Aslan "Sağlıklı yaşamın keyfini sürelim" diyerek pedal bastı.Yeşilay Derneği tarafından  zararlı bağımlılıklarla mücadelede farkındalık oluşturmayı amaçlayan geleneksel bisiklet turunun 11’ncisi gerçekleştirildi.

Yeşilay Düzce Şubesi tarafından düzenlenen bisiklet turuna Düzce Valisi Selçuk Aslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Yeşilay Düzce Şube Başkanı Av. Arb. Ali Dilber, Türkiye Bisiklet Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Selim Cicu ve 250'ye yakın bisikletli katıldı.Sağlıklı yaşam açısından daha fazla hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Düzce Valisi Selçuk Aslan "Sağlıklı yaşamın keyfini sürelim" dedi.

Vali Aslan "Yeşilay tarafından, bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla 2011 yılından bu tarafa geleneksel olarak düzenlenen bisiklet turunu bugün icra edeceğiz.  Sağlık yaşamın keyfini sürelim sloganıyla pedalları çevireceğiz. Düzce çok hoş bir bisiklet kenti. Çünkü şehrin coğrafi yapısı oldukça düz. Böyle düz olan memleketlerde bisiklet sürme, yürüyüş alışkanlığı daha yaygındır. Bizim ilimizde bu yoğunluğu zaten gözlemliyoruz. Sağlıklı yaşam açısından daha fazla hareket etmemiz gerekli. Daha fazla hareket açısından da bisiklet ayrı bir fırsatı sunmakta" diye konuştu.

Anıtpark meydanından başlayan bisiklet turunda Düzce Valisi Selçuk Aslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı ve Yeşilay Düzce Şube Başkanı Av. Arb. Ali Dilber'de pedal çevirdi. 5 kilometrelik yol güzergahının ardına bisiklet sürüşü Anıtpark meydanında sona buldu. Alana kurulan Yeşilay standında Vali Aslan, Av. Uzm. Arb.Ali Dilber bisikletlilere meyve suyu ve çikolata ikram etti.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.