Düzcespor İskenderun Maçı taşlı sopalı saldırı

TFF 2. Lig Kırımızı grupta mücadele eden Düzcespor, kendi evinde İskenderunspor’a farklı mağlup oldu. Taraftarlar mağlubiyetin sorumlusu tuttukları Düzce Belediye Başkanı aleyhine tezahürat yaparken maç sonunda ise Düzce Ulaşım A.Ş.’ye ait taraftarları taşıyan otobüslere taş ve sopalarla saldırdı. Otobüslerde maddi hasar oluştu. TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Düzcespor, ligin ilk yarısının son maçında İskenderunspor’u kendi evinde ağırladı. Henüz maçın başında yediği golle geriye düşen Düzcespor, 2-0 mağlup tamamladı. İkinci yarıda da etkili olamayan Kırmızı Lacivertliler 15 dakika içinde 2 gol daha yiyince skor 4-0 oldu. Düzcespor’un tek golü Yakup Çınar’dan gelirken 87. Dakikada İskenderunspor 5. Golünü de attı. Mücadeleden 1-5 mağlup ayrılan Düzcespor 21 puanda kalırken 13.sırada yer aldı. Maç sonunda öfkeli taraftarlar otobüslere saldırdıMaçın bitiş düdüğünün ardından, Düzcespor taraftarları arasında olaylar yaşandı. Farklı yenilgi sonrası çıkan olaylarda taraftarlar, mağlubiyetin sorumlusu olarak Düzce belediye başkanı Faruk özlü ve belediyeyi sorumlu tutarak Düzce Ulaşım A.Ş’ye ait otobüslere taş ve sopalarla saldırdı. Saldırıda otobüsler büyük zarar görürken, polis ekipleri ise öfkeli taraftarları güçlükle sakinleştirdi.  Olaylara karışan çok sayıda taraftarın gözaltına alındığı öğrenildi.
Ekleme Tarihi: 24.12.2023 - 19:27

Düzcespor İskenderun Maçı taşlı sopalı saldırı

Öfkeli taraftarlar, otobüslere saldırdı.Öfke ve mağlubiyet acısını otobüslerden çıkarttılar

TFF 2. Lig Kırımızı grupta mücadele eden Düzcespor, kendi evinde İskenderunspor’a farklı mağlup oldu. Taraftarlar mağlubiyetin sorumlusu tuttukları Düzce Belediye Başkanı aleyhine tezahürat yaparken maç sonunda ise Düzce Ulaşım A.Ş.’ye ait taraftarları taşıyan otobüslere taş ve sopalarla saldırdı. Otobüslerde maddi hasar oluştu.
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Düzcespor, ligin ilk yarısının son maçında İskenderunspor’u kendi evinde ağırladı.

Henüz maçın başında yediği golle geriye düşen Düzcespor, 2-0 mağlup tamamladı. İkinci yarıda da etkili olamayan Kırmızı Lacivertliler 15 dakika içinde 2 gol daha yiyince skor 4-0 oldu. Düzcespor’un tek golü Yakup Çınar’dan gelirken 87. Dakikada İskenderunspor 5. Golünü de attı. Mücadeleden 1-5 mağlup ayrılan Düzcespor 21 puanda kalırken 13.sırada yer aldı.

Maç sonunda öfkeli taraftarlar otobüslere saldırdıMaçın bitiş düdüğünün ardından, Düzcespor taraftarları arasında olaylar yaşandı. Farklı yenilgi sonrası çıkan olaylarda taraftarlar, mağlubiyetin sorumlusu olarak Düzce belediye başkanı Faruk özlü ve belediyeyi sorumlu tutarak Düzce Ulaşım A.Ş’ye ait otobüslere taş ve sopalarla saldırdı. Saldırıda otobüsler büyük zarar görürken, polis ekipleri ise öfkeli taraftarları güçlükle sakinleştirdi.  Olaylara karışan çok sayıda taraftarın gözaltına alındığı öğrenildi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.