Düzce’de Kar Kalınlığı Arttı: Yaylalarda 1 Metreyi Buldu
Düzce’de Kar Kalınlığı Arttı: Yaylalarda 1 Metreyi Buldu
Düzce’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası yaylalarda kar kalınlığı yer yer 1 metreye ulaştı.
Düzce’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası, yaylalarda kar kalınlığı yer yer 1 metreye ulaştı.Meteoroloji’nin uyarıda bulunduğu kent merkezinde sağanak yağış etkili olurken, yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışı görüldü. Özellikle 1600 rakımlı Sinekli ve Sakarca yaylalarında etkili olan yağış sonrası bölge beyaza büründü.

Kar Kalınlığı 1 Metreyi Buldu
Lapa lapa yağan karın ardından bazı noktalarda kar kalınlığının 1 metreye ulaştığı gözlemlendi.Bölgeye çıkan vatandaşlar, oluşan manzaranın dikkat çektiğini belirtti.

“Efsane Bir Manzara Var”
Arkadaşlarıyla birlikte Sinekli Yaylası’na çıkan Fatih Mercan, bölgedeki kar manzarasını görmek için geldiklerini ifade etti.Mercan, kar kalınlığının yer yer 1 ila 1,5 metreye ulaştığını belirterek, yoğun yağışın etkisini sürdürdüğünü söyledi.

Kar Kalınlığı Daha da Artabilir
Yetkililer, yüksek kesimlerde aralıklarla devam eden yağışlarla birlikte kar kalınlığının 2 metreye kadar ulaşabileceğini bildirdi.Sürücülerin ve vatandaşların dikkatli olması istendi.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.