Düzce Gençliği, Şehitler İçin İstiklal Marşıyla Birleşti

  Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatıyla yurt genelinde olduğu gibi Düzce’de de bayrak töreni öncesinde şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Pençe Kilit bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde şehit olan 9 askerimiz başta olmak üzere tüm şahitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.   Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızı okuyan öğrenciler sınıflarının yolunu tuttu.  
Ekleme Tarihi: 15.01.2024 - 13:12

Düzce Gençliği, Şehitler İçin İstiklal Marşıyla Birleşti

Düzce’de tüm okullarda öğrenciler, şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu İstiklal Marşını okuduktan sonra sınıflarına girdi.

 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatıyla yurt genelinde olduğu gibi Düzce’de de bayrak töreni öncesinde şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Pençe Kilit bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde şehit olan 9 askerimiz başta olmak üzere tüm şahitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

 

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızı okuyan öğrenciler sınıflarının yolunu tuttu.

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.