Düzce Belediyesi’nin çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?

Düzce Belediyesi 2019 yılının 31 Mart’ında yapılan seçimler ile daha önce Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yapmış olan Dr. Faruk Özlü, belediye başkanı seçili. Düzce’nin 5 yılına damga vuran isim olmak için çok çalıştı, çok çabaladı. Ancak Düzce Belediyesi her yapılanla çalışmayla Düzcelilerin beğenisini de kazandı, “Bu da olmaz da” dedirtti. Bizde Düzce Hür Haber Gazetesi ve www.duzcehurhaber.com haber ekibi olarak mikrofonumuzu Düzcelilere uzattık. Düzce Belediyesi’nin çalışmalarını Hür Sokak için Düzcelilere sorduk. Düzce Belediyesi çalışmalarını acaba Düzceliler nasıl buluyor? Belediye’nin hangi çalışmalarını daha çok beğeniyorlar? Bu soruların cevabı röportajımızda.
Ekleme Tarihi: 08.10.2023 - 12:07

Düzce Belediyesi’nin çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?

Düzce Belediyesi bazı Düzcelilere göre güzel çalışmalara imza atarken bazı kesimlere göre ise yanlış zamanlarda yanlış hamleler yaparak Düzce’nin gelişiminin önünü kesiyor. Ancak Düzceliler için gerçek nasıl?

Düzce Belediyesi 2019 yılının 31 Mart’ında yapılan seçimler ile daha önce Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yapmış olan Dr. Faruk Özlü, belediye başkanı seçili. Düzce’nin 5 yılına damga vuran isim olmak için çok çalıştı, çok çabaladı. Ancak Düzce Belediyesi her yapılanla çalışmayla Düzcelilerin beğenisini de kazandı, “Bu da olmaz da” dedirtti.

Bizde Düzce Hür Haber Gazetesi ve www.duzcehurhaber.com haber ekibi olarak mikrofonumuzu Düzcelilere uzattık. Düzce Belediyesi’nin çalışmalarını Hür Sokak için Düzcelilere sorduk. Düzce Belediyesi çalışmalarını acaba Düzceliler nasıl buluyor? Belediye’nin hangi çalışmalarını daha çok beğeniyorlar? Bu soruların cevabı röportajımızda.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.