Düzce Belediyesi işçileri 1 Mayıs’ı botlarda kutladı

İşçi Bayramı dolayısıyla belediye çalışanı işçiler, Melen Çayı’nda rafting yaptı. Hayatlarında ilk defa rafting yapan işçilerin heyecanı yüzlerine yansıdı.Dünya Emek Günü ve İşçi Bayramı dolayısıyla Düzce Belediyesi çalışan işçilerine sürpriz yaptı. Düzce Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen program ile belediyenin çeşitli birimlerinde çalışan işçiler, Melen Çayı üzerinde rafting yaparak bayramlarını kutladı. Botlara binerek kürek çeken işçiler, unutulmaz bir 1 Mayıs Bayramı kutladı. Etkinlik hakkında bilgiler veren Düzce belediyesi Başkan Yardımcısı Barış Bayrak; “İşçilerimizin 1 Mayıs işçi Bayramını unutulmaz yapmak için böyle bir etkinlik hazırladık. Bütün işçilerin 1 Mayıs Bayramı Kutlu olsun” dedi. “Rafting etkinliği ile bayram kutlamak istedik” Düzce Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yasin Tüfekçi ise “Bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı. İşçi bayramı dolayısıyla özellikle Düzce belediyesi sahada çalışan personellerinin rafting etkinliği ile bayramlarını kutlamak istedik. Geçen yıl hiç rafting yapmamış 500 gencimize rafting organizasyonu yapmıştık. Bu organizasyonumuzla bu senede aslında bunun açılışını yapmış olacağız. Organizasyonumuza katılan bütün işçi arkadaşlarım olmak üzere bütün işçilerin bayramını kutluyorum” dedi.  “İlk defa rafting yapacağım ve heyecanlıyım” İlk defa rafting yapan Düzce belediyesi çalışanı Orkut Ceylan ise ilk defa bota bineceğini belirterek şunları söyledi; "İlk defa rafting yapacağım. Belediyemizden Allah razı olsun. Rakiplerimiz çok güçlü İlk defa bineceğimiz için heyecanlıyız. İnşallah parkuru iyi şekilde bitireceğiz.” “Zorlu parkur heyecanlandırıyor Belediye çalışanı Fahrettin Dudak ise duygularını anlarak şöyle konuştu; ““İlk defa yapacağım için heyecanlıyım. İşçi Bayramında bize böyle bir etkinlik yaptığı için Belediyemize çok teşekkür ediyorum. İlk defa rafting yapacağım. Heyecanlıyım. Zorlu bir parkur eğitim alarak suya ineceğiz. ”Daha sonra kısa bir eğitim alan işçiler, botları ve küreklerini alarak debisi yüksek Melen Çayına indi. İlk defa rafting yapan işçiler alışma turunun ardından birbirleriyle kıyasıya yarışarak zorlu etabı bitirmek için kürek çekti.
Ekleme Tarihi: 01.05.2024 - 17:38

Düzce Belediyesi işçileri 1 Mayıs’ı botlarda kutladı

Düzce Belediyesi’nden çalışan işçilerine 1 Mayıs sürprizi.Düzce Belediyesi, işçilerine unutulmaz 1 Mayıs etkinliği düzenledi.

İşçi Bayramı dolayısıyla belediye çalışanı işçiler, Melen Çayı’nda rafting yaptı. Hayatlarında ilk defa rafting yapan işçilerin heyecanı yüzlerine yansıdı.Dünya Emek Günü ve İşçi Bayramı dolayısıyla Düzce Belediyesi çalışan işçilerine sürpriz yaptı. Düzce Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen program ile belediyenin çeşitli birimlerinde çalışan işçiler, Melen Çayı üzerinde rafting yaparak bayramlarını kutladı.

Botlara binerek kürek çeken işçiler, unutulmaz bir 1 Mayıs Bayramı kutladı. Etkinlik hakkında bilgiler veren Düzce belediyesi Başkan Yardımcısı Barış Bayrak; “İşçilerimizin 1 Mayıs işçi Bayramını unutulmaz yapmak için böyle bir etkinlik hazırladık. Bütün işçilerin 1 Mayıs Bayramı Kutlu olsun” dedi.



“Rafting etkinliği ile bayram kutlamak istedik”
Düzce Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yasin Tüfekçi ise “Bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı. İşçi bayramı dolayısıyla özellikle Düzce belediyesi sahada çalışan personellerinin rafting etkinliği ile bayramlarını kutlamak istedik. Geçen yıl hiç rafting yapmamış 500 gencimize rafting organizasyonu yapmıştık.

Bu organizasyonumuzla bu senede aslında bunun açılışını yapmış olacağız. Organizasyonumuza katılan bütün işçi arkadaşlarım olmak üzere bütün işçilerin bayramını kutluyorum” dedi. 

“İlk defa rafting yapacağım ve heyecanlıyım”
İlk defa rafting yapan Düzce belediyesi çalışanı Orkut Ceylan ise ilk defa bota bineceğini belirterek şunları söyledi; "İlk defa rafting yapacağım. Belediyemizden Allah razı olsun. Rakiplerimiz çok güçlü İlk defa bineceğimiz için heyecanlıyız. İnşallah parkuru iyi şekilde bitireceğiz.”

“Zorlu parkur heyecanlandırıyor
Belediye çalışanı Fahrettin Dudak ise duygularını anlarak şöyle konuştu; ““İlk defa yapacağım için heyecanlıyım. İşçi Bayramında bize böyle bir etkinlik yaptığı için Belediyemize çok teşekkür ediyorum. İlk defa rafting yapacağım. Heyecanlıyım. Zorlu bir parkur eğitim alarak suya ineceğiz.

”Daha sonra kısa bir eğitim alan işçiler, botları ve küreklerini alarak debisi yüksek Melen Çayına indi. İlk defa rafting yapan işçiler alışma turunun ardından birbirleriyle kıyasıya yarışarak zorlu etabı bitirmek için kürek çekti.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.