Düzce Belediye Başkanı Özlü 100. Yıl coşkusu devam edecek

Cumhuriyetin ilanının 100. Yılı coşkuyla kutlanmaya devam ederken, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen fener alayında konuşan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü; ”Bayramın 29 Ekim’de kutlandığını ancak 1. Asır etkinliklerinin yıl sonuna kadar devam edeceğini söyledi.  Cumhuriyetin ilanının 100. Yılı büyük coşkuyla kutlanıyor. Bu çerçevede Cumhuriyet Bayramı kutlamaları da akşam fener alayı ile devam etti. Bu kapsamda konuşan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 100. Yıl etkinliklerinin bayram ile sona ereceğini ancak kutlamaların yıl boyunca devam edeceğini belirtti. Türkiye genelinde yapılacak etkinliklere Düzce’nin de katılacağını ifade eden Özlü, "Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet artık oturmuş ve yerleşmiştir. Son 20 yılda büyük bir hamle içinde olduk. Önümüzdeki yüzyılın Türkiye'nin yüzyılı olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.
Ekleme Tarihi: 30.10.2023 - 15:27

Düzce Belediye Başkanı Özlü 100. Yıl coşkusu devam edecek

Cumhuriyetin ilanının 100. Yılı coşkuyla kutlanmaya devam ederken, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen fener alayında konuşan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü; ”Bayramın 29 Ekim’de kutlandığını ancak 1. Asır etkinliklerinin yıl sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

 Cumhuriyetin ilanının 100. Yılı büyük coşkuyla kutlanıyor. Bu çerçevede Cumhuriyet Bayramı kutlamaları da akşam fener alayı ile devam etti. Bu kapsamda konuşan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 100. Yıl etkinliklerinin bayram ile sona ereceğini ancak kutlamaların yıl boyunca devam edeceğini belirtti. Türkiye genelinde yapılacak etkinliklere Düzce’nin de katılacağını ifade eden Özlü, "Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet artık oturmuş ve yerleşmiştir. Son 20 yılda büyük bir hamle içinde olduk. Önümüzdeki yüzyılın Türkiye'nin yüzyılı olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.