Davut Güloğlu’na pazarda yoğun ilgi

Seçimlere 22 gün kala Yeniden Refah Partisi adayı Davut Güloğlu Cumartesi pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi ile karşılaşan Davut Güloğlu, hem vatandaşlarla tek tek ilgilendi hem de sorunları dinledi. Pazarda bir ara tezgahın arkasına geçen Davut Güloğlu, “Bizim tartımızda hile olmaz, ben tartarım siz kontrol edersiniz” diyerek elma sattı. Gezi sonrası açıklamalar yapan Davut Güloğlu, belediye başkanı seçildiğinde tek başına değil Düzceliler ile birlikte şehri yöneteceklerini de söyledi. Belediye başkanlığı, Belediye ve İl Genel meclis üyelerinin belirleneceği 31 Mart seçimlerine 22 gün kaldı. Kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu Cumartesi Pazarını gezerek vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Davut Güloğlu, hem fotoğraf çektirdi hem sorunlarını dinledi hemde oy istedi. Tezgahtar oldu mesajını verdi Tek tek esnafları gezen Davut Güloğlu, Pazar gezisi sırasında bir pazarcının da tezgahının arkasına geçerek, pazarcılık yaptı. Davut Güloğlu’nu Pazar tezgahında gören bir vatandaş, elma almak istedi. Elmaları vatandaşa seçtiren Davut Güloğlu, vatandaşın aldığı elmaları tartarken, “Bizim terazimizde hile, hurda olmaz, biz tartarız siz denetlersiniz” diyerek vatandaşları da tezgaha çekmeyi de ihmal etmedi.  Davut Güloğlu, gezi sonrası yaptığı açıklamada ise; “Bu cumartesi günü pazarımızı gezdik. Vatandaşlarımızla ve esnafımızla bir araya geldik. Onların dertlerini, sorunlarını ve çözüm yollarını dinledik sohbet ettik. Gördüğümüz ilgi alaka bizleri daha da umutlandırdı. Bu seçimlerde sandıkları patlatacağız İnşallah. Ancak ramazan öncesi fiyatlar çıkmış. Bu da her ramazandan önce olan bir durum biz başa geldiğimizde ise yapacağımız yardımlarla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı da unutmayacağız tabi. Sağ elin verdiğini sol el bilmeden yardımlarımız yapacağız. İhtiyaç sahibi aileleri etrafa duyurmadan, onları rencide etmeden yardımlarımızı yapacak, hem onların ihtiyaçlarını giderecek hemde onurlarını kırmadan yardımlarımızı ulaştıracağız” dedi. Ben sen değil Düzce’yi Düzcelilerle yöneteceğiz Davut Güloğlu ayrıca; “Düzce’yi sadece ben yönetmeyeceğim. Ya da ben sen ayrımı yapmayacağım. Düzce’yi Düzceliler yönetecek. Belediyemizin kapıları herkese açık olacak. Belediyeye gelen geri dönmeden sorununu anlatacak. Ekiplerimiz varsa vatandaştan çözüm yolunu da dinleyecek. Yoksa ekiplerimiz bulacak ve çözeceğiz” dedi.
Ekleme Tarihi: 10.03.2024 - 16:45

Davut Güloğlu’na pazarda yoğun ilgi

Tezgahtar oldu mesajını verdi; “Bizim tartımızda yanlış olmaz”

Seçimlere 22 gün kala Yeniden Refah Partisi adayı Davut Güloğlu Cumartesi pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi ile karşılaşan Davut Güloğlu, hem vatandaşlarla tek tek ilgilendi hem de sorunları dinledi. Pazarda bir ara tezgahın arkasına geçen Davut Güloğlu, “Bizim tartımızda hile olmaz, ben tartarım siz kontrol edersiniz” diyerek elma sattı. Gezi sonrası açıklamalar yapan Davut Güloğlu, belediye başkanı seçildiğinde tek başına değil Düzceliler ile birlikte şehri yöneteceklerini de söyledi.
Belediye başkanlığı, Belediye ve İl Genel meclis üyelerinin belirleneceği 31 Mart seçimlerine 22 gün kaldı. Kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu Cumartesi Pazarını gezerek vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Davut Güloğlu, hem fotoğraf çektirdi hem sorunlarını dinledi hemde oy istedi.

Tezgahtar oldu mesajını verdi
Tek tek esnafları gezen Davut Güloğlu, Pazar gezisi sırasında bir pazarcının da tezgahının arkasına geçerek, pazarcılık yaptı. Davut Güloğlu’nu Pazar tezgahında gören bir vatandaş, elma almak istedi. Elmaları vatandaşa seçtiren Davut Güloğlu, vatandaşın aldığı elmaları tartarken, “Bizim terazimizde hile, hurda olmaz, biz tartarız siz denetlersiniz” diyerek vatandaşları da tezgaha çekmeyi de ihmal etmedi. 

Davut Güloğlu, gezi sonrası yaptığı açıklamada ise; “Bu cumartesi günü pazarımızı gezdik. Vatandaşlarımızla ve esnafımızla bir araya geldik. Onların dertlerini, sorunlarını ve çözüm yollarını dinledik sohbet ettik. Gördüğümüz ilgi alaka bizleri daha da umutlandırdı. Bu seçimlerde sandıkları patlatacağız İnşallah.

Ancak ramazan öncesi fiyatlar çıkmış. Bu da her ramazandan önce olan bir durum biz başa geldiğimizde ise yapacağımız yardımlarla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı da unutmayacağız tabi. Sağ elin verdiğini sol el bilmeden yardımlarımız yapacağız. İhtiyaç sahibi aileleri etrafa duyurmadan, onları rencide etmeden yardımlarımızı yapacak, hem onların ihtiyaçlarını giderecek hemde onurlarını kırmadan yardımlarımızı ulaştıracağız” dedi.

Ben sen değil Düzce’yi Düzcelilerle yöneteceğiz
Davut Güloğlu ayrıca; “Düzce’yi sadece ben yönetmeyeceğim. Ya da ben sen ayrımı yapmayacağım. Düzce’yi Düzceliler yönetecek. Belediyemizin kapıları herkese açık olacak. Belediyeye gelen geri dönmeden sorununu anlatacak. Ekiplerimiz varsa vatandaştan çözüm yolunu da dinleyecek. Yoksa ekiplerimiz bulacak ve çözeceğiz” dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.