Davut Güloğlu, mini mitinde Konuştu

Yerel seçimlere sayılı günler kala Yeniden Refah Partisi Düzce belediye başkan adayı Davut Güloğlu, vites büyüttü. Pazar günü Anıtpark Meydanında Yeniden Refah Partisi tarafından düzenlenen mini mitingde Düzcelilere seslenen Davut Güloğlu, akşam Beçi bölgesinde bulunan Orhangazi Mahallesi iftarına katıldı. Düzcelilerin yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Davut Güloğlu, seçim sürecinde yaşadıklarını da dile getirerek; “Korkunun ecele faydası yok geliyoruz. Kapıları olmayan belediye için geliyoruz” dedi.Yerel seçimlere 6 gün kala Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adayı Davut Güloğlu, vites artırdı. Seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam eden Davut Güloğlu, Anıtpark Meydanında mini miting yaptı. İstanbul Caddesi’nde kalabalık grup tarafından karşılanan Yeniden Refah Partisi adayı Davut Güloğlu Mitingde Düzcelilere seslendi; “Belediye kapılarını kıracağız ve belediyeyi herkese açacağız” diyerek şunları söyledi, “Siz 20 yıldır cumhurbaşkanı seçtiniz, belediye başkanı değil, Belediye başkanı devlet işine karışma, emniyete karışmaz, valiliğe karışmaz. Belediye başkanı bu milletin başkanıdır. Hizmetkardır, bir yerde ahlaksızlık varsa onun karşısında durur, adaletli bir sistemle beraber bütün milletin hakkını koruyan bir belediye başkanıdır. Burada su yoksa, yol yoksa bun sorunları çözendir belediye başkanı. İşte siz şimdi kendi başkanınızı seçeceksiniz. Cumhurbaşkanı değil, belediye başkanı seçeceksiniz. Bunun içinde biz belediyeye geldiğimizde 60 yaş üstü yaşlılarımız ve gerçekten ihtiyacı olan, geçinemeyenlerden kesinlikle alınmayacak. Dul, yetim, mağdurlarında sorunları da kimseye bildirilmeden çözülecek.”Mini miting olaysız tamamlanırken, Düzceliler ise miting sonunda sessizce dağıldılar.  Orhangazi Mahalle sakinlerini yalnız bırakmadı Davut Güloğlu akşam programında ise Beçi’de bulunan Orhangazi Mahallesi iftarına davetli olarak katıldı. Orhangazi Camii avlusunda yapılan iftarda yüzlerce mahalleli ile bir araya gelen Davut Güloğlu, ”iftar sofrasında siyaset olmaz. O nedenle siyaset yapmayacağım. Allah tuttuğumuz orucu, ve iftarımızı kabul etsin” dedi.
Ekleme Tarihi: 25.03.2024 - 17:13

Davut Güloğlu, mini mitinde Konuştu

“Düzce artık hak ettiği yere gelmeli bizimle gelecek”

Yerel seçimlere sayılı günler kala Yeniden Refah Partisi Düzce belediye başkan adayı Davut Güloğlu, vites büyüttü. Pazar günü Anıtpark Meydanında Yeniden Refah Partisi tarafından düzenlenen mini mitingde Düzcelilere seslenen Davut Güloğlu, akşam Beçi bölgesinde bulunan Orhangazi Mahallesi iftarına katıldı.

Düzcelilerin yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Davut Güloğlu, seçim sürecinde yaşadıklarını da dile getirerek; “Korkunun ecele faydası yok geliyoruz. Kapıları olmayan belediye için geliyoruz” dedi.Yerel seçimlere 6 gün kala Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adayı Davut Güloğlu, vites artırdı.

Seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam eden Davut Güloğlu, Anıtpark Meydanında mini miting yaptı. İstanbul Caddesi’nde kalabalık grup tarafından karşılanan Yeniden Refah Partisi adayı Davut Güloğlu Mitingde Düzcelilere seslendi; “Belediye kapılarını kıracağız ve belediyeyi herkese açacağız” diyerek şunları söyledi, “Siz 20 yıldır cumhurbaşkanı seçtiniz, belediye başkanı değil, Belediye başkanı devlet işine karışma, emniyete karışmaz, valiliğe karışmaz.

Belediye başkanı bu milletin başkanıdır. Hizmetkardır, bir yerde ahlaksızlık varsa onun karşısında durur, adaletli bir sistemle beraber bütün milletin hakkını koruyan bir belediye başkanıdır. Burada su yoksa, yol yoksa bun sorunları çözendir belediye başkanı. İşte siz şimdi kendi başkanınızı seçeceksiniz.

Cumhurbaşkanı değil, belediye başkanı seçeceksiniz. Bunun içinde biz belediyeye geldiğimizde 60 yaş üstü yaşlılarımız ve gerçekten ihtiyacı olan, geçinemeyenlerden kesinlikle alınmayacak. Dul, yetim, mağdurlarında sorunları da kimseye bildirilmeden çözülecek.”Mini miting olaysız tamamlanırken, Düzceliler ise miting sonunda sessizce dağıldılar. 

Orhangazi Mahalle sakinlerini yalnız bırakmadı
Davut Güloğlu akşam programında ise Beçi’de bulunan Orhangazi Mahallesi iftarına davetli olarak katıldı. Orhangazi Camii avlusunda yapılan iftarda yüzlerce mahalleli ile bir araya gelen Davut Güloğlu, ”iftar sofrasında siyaset olmaz. O nedenle siyaset yapmayacağım. Allah tuttuğumuz orucu, ve iftarımızı kabul etsin” dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.