Davut Güloğlu Düzce için Yeni Şarkı Besteledi - Güloğlu

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partiler seçim çalışmalarına hız verdi. Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı olan ünlü şarkıcı Davut Güloğlu katıldığı canlı yayında Düzce için şarkı yazdığını ve söylediğini belirtti. Güloğlu şarkının nakarat kısmını ilk kez izleyenlere dinletti. Güloğlu’nun Düzce için yazdığı ve seslendirdiği şarkının önümüzdeki günlerde yayınlanması ve seçim çalışmalarında da kullanması bekleniyor. Şarkı hakkında da açıklama da bulunan Güloğlu, ‘‘Şarkıda Düzce’nin tüm ilçelerine de yer verdim. Biz Düzce’yi kucaklamaya gidiyoruz.’’ diye konuştu. ŞARKININ SÖZLERİ: Plakamız 81 içimiz dışımız bir Gönül verdik Düzce’ye, özümüz sözümüz bir Gönülden konuşalım, Refaha ulaşalım Hep birlikte sandıkta buluşalım
Ekleme Tarihi: 18.02.2024 - 03:05

Davut Güloğlu Düzce için Yeni Şarkı Besteledi - Güloğlu

Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı olan ünlü şarkıcı Davut Güloğlu Düzce için şarkı Besteledi ve söyledi. Şarkıyı Güloğlu’nun seçim çalışmalarında kullanması bekleniyor.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partiler seçim çalışmalarına hız verdi. Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı olan ünlü şarkıcı Davut Güloğlu katıldığı canlı yayında Düzce için şarkı yazdığını ve söylediğini belirtti. Güloğlu şarkının nakarat kısmını ilk kez izleyenlere dinletti. Güloğlu’nun Düzce için yazdığı ve seslendirdiği şarkının önümüzdeki günlerde yayınlanması ve seçim çalışmalarında da kullanması bekleniyor. Şarkı hakkında da açıklama da bulunan Güloğlu, ‘‘Şarkıda Düzce’nin tüm ilçelerine de yer verdim. Biz Düzce’yi kucaklamaya gidiyoruz.’’ diye konuştu.

ŞARKININ SÖZLERİ:

Plakamız 81 içimiz dışımız bir

Gönül verdik Düzce’ye, özümüz sözümüz bir

Gönülden konuşalım, Refaha ulaşalım

Hep birlikte sandıkta buluşalım

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.