Bu minibüse dikkat Çocukları uyanıklıkları kurtardı

Düzce’nin Beyköy Beledisi’ne bağlı Büyük Açma Köyü’nde bir minibüs köyden geçerken yolda oynayan çocukları görünce durdu. Minibüs içindeki adam önce minibüsün camından çocuklarla konuşmaya çalıştı. Çocuklar karşılık vermeyince elinde bez ile minibüsten inerek çocuklarının yanına gitmeye çalıştı. Adamın hamlesine karşılık çocuklar bağırarak olay yerinden uzaklaştı. Çocukların ailelerine söylemesi üzerine köyde bulunan bir evin güvenlik kameralarını izleyen köylüler, çocuklarını kaçırma girişiminde bulunan minibüsü ve adamı teşhis ederek Cumhuriyet Savcılığı’na ve jandarma ekiplerine ihbarda bulundu.Şüpheli şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.
Ekleme Tarihi: 09.11.2023 - 14:27

Bu minibüse dikkat Çocukları uyanıklıkları kurtardı

Beyköy Beldesine bağlı Büyük Açma’da çocuk kaçırma girişimine çocukların uyanıklığı engel oldu. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda minibüsten inen bir adam çeşitli vaadlerle çocukları kaçırmaya çalıştı.

Düzce’nin Beyköy Beledisi’ne bağlı Büyük Açma Köyü’nde bir minibüs köyden geçerken yolda oynayan çocukları görünce durdu. Minibüs içindeki adam önce minibüsün camından çocuklarla konuşmaya çalıştı. Çocuklar karşılık vermeyince elinde bez ile minibüsten inerek çocuklarının yanına gitmeye çalıştı. Adamın hamlesine karşılık çocuklar bağırarak olay yerinden uzaklaştı.

Çocukların ailelerine söylemesi üzerine köyde bulunan bir evin güvenlik kameralarını izleyen köylüler, çocuklarını kaçırma girişiminde bulunan minibüsü ve adamı teşhis ederek Cumhuriyet Savcılığı’na ve jandarma ekiplerine ihbarda bulundu.Şüpheli şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.