Boğaziçi Beldesi " 2 dönem yeter değişim olsun

AK Parti’den mevcut belediye Başkanı İbrahim Ercan ile birlikte 4 adayın belediye başkanı olmak için başvuru yaptığı Boğaziçi Beldesi’nde vatandaşlar değişimin gerektiğini belirterek 2 dönem başarı ile muhtarlık yapan Murat Altınışık’ı belediye başkanı olarak görmek istediklerini dile getirdiler. Belediye başkanlığı, il genel meclisi ve Belediye meclisi üyelerinin seçileceği yerel seçimlere 4 aylık bir süre kaldı. Bu süre içinde siyasi partilerde de hareket başladı. AK Parti Boğaziçi Beldesi’nde mevcut belediye başkanı İbrahim Ercan potansiyel başkan adayı olduğu için başvuru yapmasına gerek olmazken 3 aday adayı belediye başkanı olmak için başvurunu yaptı.  İçlerinde mevcut Belediye başkanı İbrahim Ercan’ın da bulunduğu aday adaylığında Boğaziçi halkı ise değişimin mutlaka olması gerektiğini belirttiler. Bu çerçevede beldede 2 dönem belediye başkanı seçilen İbrahim Ercan’ın değişmesi gerektiğini belirten seçmenler, değişimde başarılı olmak için daha önce 2 dönem başarılı muhtarlık yapan, mahallesinin birçok sorununu çözen ve Boğaziçi Beldesi sakinlerince sevilen Murat Altınışık’ın başvurusunun heyecan oluşturduğunu da ifade ettiler.
Ekleme Tarihi: 26.11.2023 - 15:15

Boğaziçi Beldesi " 2 dönem yeter değişim olsun

Yerel seçimlere 4 ay kala Boğaziçi Beldesi değişim için düğmeye bastı.

AK Parti’den mevcut belediye Başkanı İbrahim Ercan ile birlikte 4 adayın belediye başkanı olmak için başvuru yaptığı Boğaziçi Beldesi’nde vatandaşlar değişimin gerektiğini belirterek 2 dönem başarı ile muhtarlık yapan Murat Altınışık’ı belediye başkanı olarak görmek istediklerini dile getirdiler. Belediye başkanlığı, il genel meclisi ve Belediye meclisi üyelerinin seçileceği yerel seçimlere 4 aylık bir süre kaldı. Bu süre içinde siyasi partilerde de hareket başladı. AK Parti Boğaziçi Beldesi’nde mevcut belediye başkanı İbrahim Ercan potansiyel başkan adayı olduğu için başvuru yapmasına gerek olmazken 3 aday adayı belediye başkanı olmak için başvurunu yaptı. 

İçlerinde mevcut Belediye başkanı İbrahim Ercan’ın da bulunduğu aday adaylığında Boğaziçi halkı ise değişimin mutlaka olması gerektiğini belirttiler. Bu çerçevede beldede 2 dönem belediye başkanı seçilen İbrahim Ercan’ın değişmesi gerektiğini belirten seçmenler, değişimde başarılı olmak için daha önce 2 dönem başarılı muhtarlık yapan, mahallesinin birçok sorununu çözen ve Boğaziçi Beldesi sakinlerince sevilen Murat Altınışık’ın başvurusunun heyecan oluşturduğunu da ifade ettiler.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.