Bağımsız Belediye Başkan Adayı Tabureye çıktı halka seslendi

Renkli kişiliği ve kendine özgü seçim çalışması ile adından söz ettiren Bağımsız Düzce Belediye başkan adayı Mehmet Yıldız, tabureye çıkarak miting düzenledi.  Eline aldığı mikron ile yoldan geçenlere seslenen bağımsız belediye başkan adayı Yıldız, korumasız gezme nedenini de açıkladı. Renkli kişiliği ve kendine özgü seçim çalışmasıyla yerel seçimlerin en çok söz ettiren siması olan Bağımsız Düzce Belediye başkan adayı Mehmet Yıldız, bu defa da Düzce'nin en yoğun yaya trafiğine sahip Gaziantep Caddesinde vatandaşlara seslendi. Tabureye çıkarak eline aldığı mikrofonla yoldan geçen vatandaşlara ve esnaflara seslenen Mehmet Yıldız,  vaatlerini açıkladı. Mehmet Yıldız konuşmasında şunları söyledi; “Düzce’de Suriyeli Afganlı muhabbeti biz geldiğimizde ben demiyorum, yüce Allah bile yarattığı kullarına  ben demiyor, biz diyor. Biz insanları bize kulluk etsinler diye yarattı." Neden korumasız gezdiğini anlattı Düzce belediye bağımsız başkan adayı Mehmet Yıldız, konuşmasında ayrıca korumasız gezme nedenini de açıklayarak şöyle konuştu, "Allahu teala’nın da yanında melekleri var. 4 büyük melek var, kiramen katibin melekleri var, muhafaza melekleri var. Sağımızda solumuzda muhafaza melekleri var. Bazıları diyor ki başkanım sen neden koruma taşımıyorsun, ben onlara Hz. Ömer’in sözleriyle cevap veriyorum. Ben kimsenin malını çalmadım ki, kimseye zülüm etmedim ki, kimseye kabadayılık yapmak için gelmiyorum. Ben hakkaniyet, eşitlik, adalet için geliyorum yaşasın eşitlik, kardeşlik, dostluk.”
Ekleme Tarihi: 27.03.2024 - 10:42

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Tabureye çıktı halka seslendi

Renkli adaydan yoldan geçenlere miting.

Renkli kişiliği ve kendine özgü seçim çalışması ile adından söz ettiren Bağımsız Düzce Belediye başkan adayı Mehmet Yıldız, tabureye çıkarak miting düzenledi.  Eline aldığı mikron ile yoldan geçenlere seslenen bağımsız belediye başkan adayı Yıldız, korumasız gezme nedenini de açıkladı. Renkli kişiliği ve kendine özgü seçim çalışmasıyla yerel seçimlerin en çok söz ettiren siması olan Bağımsız Düzce Belediye başkan adayı Mehmet Yıldız, bu defa da Düzce'nin en yoğun yaya trafiğine sahip Gaziantep Caddesinde vatandaşlara seslendi. Tabureye çıkarak eline aldığı mikrofonla yoldan geçen vatandaşlara ve esnaflara seslenen Mehmet Yıldız,  vaatlerini açıkladı. Mehmet Yıldız konuşmasında şunları söyledi; “Düzce’de Suriyeli Afganlı muhabbeti biz geldiğimizde ben demiyorum, yüce Allah bile yarattığı kullarına  ben demiyor, biz diyor. Biz insanları bize kulluk etsinler diye yarattı."

Neden korumasız gezdiğini anlattı

Düzce belediye bağımsız başkan adayı Mehmet Yıldız, konuşmasında ayrıca korumasız gezme nedenini de açıklayarak şöyle konuştu, "Allahu teala’nın da yanında melekleri var. 4 büyük melek var, kiramen katibin melekleri var, muhafaza melekleri var. Sağımızda solumuzda muhafaza melekleri var. Bazıları diyor ki başkanım sen neden koruma taşımıyorsun, ben onlara Hz. Ömer’in sözleriyle cevap veriyorum. Ben kimsenin malını çalmadım ki, kimseye zülüm etmedim ki, kimseye kabadayılık yapmak için gelmiyorum. Ben hakkaniyet, eşitlik, adalet için geliyorum yaşasın eşitlik, kardeşlik, dostluk.”

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.