Araba çok alan yok

Açık oto pazarı alıcı bulamamaktan şikayetçi. Aracini satmak için bir çok araç sahibi aracını açık oto pazarına getirirken alıcı olmaması ise moralleri bozuyor.   Her pazar günü ogkeye kadar açık olan ve araç sahiplerinin umudu olan açık oto pazarı bugünlerde belirsizligini koruyan otomobil piyasası nedeniyle zor günler geçiriyor.     Oto pazarında araç sahipleri araçlarını satma umuduyla oto pazarının yolunu tutarken alıcı bulamamaktan şikayet ediyor. Özellikle inrernetten satışlar ve bankaların kredi vermemesi araç almak isteyenleri olumsuz etkiliyor. Açık oto pazarinda aracını satmak isteyen araç sahipleri ise bankalardan kredileri acmalarini büyük umutlarla bekliyor.  
Ekleme Tarihi: 12.02.2024 - 15:48

Araba çok alan yok

İnternet ve faizler araba satışlarını bitirdi.

Açık oto pazarı alıcı bulamamaktan şikayetçi. Aracini satmak için bir çok araç sahibi aracını açık oto pazarına getirirken alıcı olmaması ise moralleri bozuyor.

 


Her pazar günü ogkeye kadar açık olan ve araç sahiplerinin umudu olan açık oto pazarı bugünlerde belirsizligini koruyan otomobil piyasası nedeniyle zor günler geçiriyor.

 

 

Oto pazarında araç sahipleri araçlarını satma umuduyla oto pazarının yolunu tutarken alıcı bulamamaktan şikayet ediyor. Özellikle inrernetten satışlar ve bankaların kredi vermemesi araç almak isteyenleri olumsuz etkiliyor. Açık oto pazarinda aracını satmak isteyen araç sahipleri ise bankalardan kredileri acmalarini büyük umutlarla bekliyor.

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.