88 yaşındaki sürücü, aracını pek etmeye çalışırken önce hastaneye ardından park halindeki 2 otomobile çarptı.

  Kaza; Uzunmustafa Mahallesi 718. sokak üzerinde özel hastanenin önünde meydana geldi. ​ Edinilen bilgilere göre aracını pek etmeye çalışan 88 yaşındaki Bahattin E. Kullandığı 34 EKR 39 plakalı otomobil ile hastanenin duvarına çarptı. Çarpmanın ardından aracını geri manevra ile çıkartmaya çalışan Bahattin E. hastane otoparkında bulunan 2 otomobile daha çarptı. Kazayı gören hastane çalışanları trafik polisi ekiplerine haber verdi.    Olay yerine gelen ekipler kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Ekleme Tarihi: 01.09.2023 - 15:31

88 yaşındaki sürücü, aracını pek etmeye çalışırken önce hastaneye ardından park halindeki 2 otomobile çarptı.

Sabah saatlerinde 88 yaşındaki sürücü, aracını pek etmeye çalışırken önce hastaneye ardından park halindeki 2 otomobile çarptı.

  Kaza; Uzunmustafa Mahallesi 718. sokak üzerinde özel hastanenin önünde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre aracını pek etmeye çalışan 88 yaşındaki Bahattin E. Kullandığı 34 EKR 39 plakalı otomobil ile hastanenin duvarına çarptı. Çarpmanın ardından aracını geri manevra ile çıkartmaya çalışan Bahattin E. hastane otoparkında bulunan 2 otomobile daha çarptı. Kazayı gören hastane çalışanları trafik polisi ekiplerine haber verdi. 

  Olay yerine gelen ekipler kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.