100. yıla yakışır koreografi

Vali Selçuk Aslan’ın da katıldığı törende ayrıca Düzce’de 100 bininci fidan topla buluştu.    Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 1. asrını kutlarken yılın son günlerinde Orman İşletme Şefliğince ağaçlandırma çalışması ile Cumhuriyetin 100. Yılı koreografisi yapıldı. Fidanlarla yapılan koreografide bayrağımızın ay yıldızı ile 100. yıl sembolü yer aldı.     Fidanlarla yapılan koreografi büyük beğeni toplarken Vali Selçuk Aslan’ın da katıldığı törenle açılan Kaynaşlı Ağaçlandırma Alanına Cumhuriyetin 100. Yılı için dikelen fidanların 100 binincisi de toprakla buluştu.  
Ekleme Tarihi: 30.12.2023 - 17:56

100. yıla yakışır koreografi

Cumhuriyetin 1. Aşırını kutlamaları çerçevesinde Düzce Orman İşletme Şefliğince Kaynaşlı Ağaçlandırma Alanı’nda 100. yıla yakışır koreografi ağaçlandırma yapıldı.

Vali Selçuk Aslan’ın da katıldığı törende ayrıca Düzce’de 100 bininci fidan topla buluştu. 

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 1. asrını kutlarken yılın son günlerinde Orman İşletme Şefliğince ağaçlandırma çalışması ile Cumhuriyetin 100. Yılı koreografisi yapıldı. Fidanlarla yapılan koreografide bayrağımızın ay yıldızı ile 100. yıl sembolü yer aldı.

 

 

Fidanlarla yapılan koreografi büyük beğeni toplarken Vali Selçuk Aslan’ın da katıldığı törenle açılan Kaynaşlı Ağaçlandırma Alanına Cumhuriyetin 100. Yılı için dikelen fidanların 100 binincisi de toprakla buluştu.

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.