Veli okul idaresine bıçakla saldırdı
Sahte beyan ile işlem yapmak isteyen veli okul idaresine bıçakla saldırdı.Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde sahte adres beyan ederek oğlunu okula kayıt ettirmek istediği ileri sürülen veli, talebi reddedilince okul idaresine bıçakla saldırdı.

Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.Olay, dün 17.00 sıralarında Mehmet Akif Ortaokulu'nda meydana geldi. Okula gelen bir kişi, oğlunu kayıt ettirmek istedi.

İddiaya göre sahte adres beyan eden velinin talebini okul idaresi reddetti.Bunun üzerine sinirlenen şahıs, okul müdürü Ümit Biber ile müdür yardımcısı Mustafa Akdemir'e küfür etti. Tehditlerde bulunan şahıs yanında getirdiği bıçak ile idarecilere saldırmak istedi. Okulda bulunanların müdahalesi ile elinden bıçağı düşüren şahıs, bıçağı tekrar alarak tehditlerine devam etti. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Düzce’deki dehşet görüntülerinde yeni gelişme: Olayın nedeni ortaya çıktı




Son Haberler
Düzce nöbetçi eczaneleri 24 Ağustos 2026: Bugün açık eczaneler, adres ve telefonları



