Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
11 Haziran 2026 - 19:16

Vali Makas Başkanlığında Güvenlik Zirvesi: Düzce Masaya Yatırıldı

Düzce’de huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar, Vali Mehmet Makas başkanlığında düzenlenen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’nda değerlendirildi.

0 Okunma 0 Paylaşım
Vali Makas Başkanlığında Güvenlik Zirvesi: Düzce Masaya Yatırıldı

Düzce’de güvenlik ve asayişin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar, İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’nda ele alındı.Vali Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Tetik ile İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder katıldı.

Güvenlik tedbirleri değerlendirildi

Toplantıda il genelinde uygulanan güvenlik tedbirleri, kamu düzeninin korunmasına yönelik çalışmalar ve kurumlar arası koordinasyon konuları görüşüldü.Vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen mevcut uygulamalar kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Kurumlar arası koordinasyon ele alındı

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’nda emniyet ve jandarma birimleri tarafından yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.Toplantıda ayrıca kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi ve koordinasyonun artırılmasına yönelik değerlendirmeler yapıldı.

Yeni dönem çalışmaları görüşüldü

Toplantıda önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan güvenlik ve asayiş çalışmalarına ilişkin konular da ele alındı.Yetkililer, Düzce genelinde huzur ve güven ortamının korunmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

#Düzce güvenlik toplantısı #İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı #Mehmet Makas #Düzce Valiliği #Düzce Emniyet Müdürlüğü #Düzce İl Jandarma Komutanlığı #İbrahim Ergüder #Mustafa Tetik #Düzce gündem #güvenlik tedbirleri

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!