Türkiye'nin ilk güreş dizisi... ‘Harman yeri' geliyor
Tabii'nin yeni dizisi ‘Harman Yeri', Edirne Kırkpınar'da güreşseverlere tanıtıldı. Yapım, yağlı güreşin ve yörük kültürünün hikâyesini ekranlara taşıyacak.
Berk Oktay ve Gülsim Ali'nin başrollerini paylaştığı 'Harman Yeri', yağlı güreşin zorluklarını ve yörük kültürünü anlatıyor. Berk Oktay, güreşlerin çekimlerine hazırlanırken ciddi ve zor bir süreç geçirdiklerini belirtti.Dizide güreş sahnelerine başpehlivanlar eşliğinde hazırlandığını anlatan Oktay, 'Toprak kavgası, aşk, kavuşamama... Yani hayatın içinden pek çok dramatik öğeyi bir araya getirdik. Seyircimiz kendisinden bir parça bulacak" dedi. Cemre karakterini canlandıran Gülsim Ali, projede yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Oyuncu, diziyle birlikte geleneksel değerlerin, sıcak aile yapısının ve yörük kültürünün samimiyetle işlendiğini belirtti. Dizinin yönetmen koltuğunda, 'Kispet' adlı kısa filmiyle pehlivanlık temasını uluslararası festivallere taşıyan Harun Korkmaz oturuyor.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Kan donduran olay! Yavru Kediyi Önce Öptü, Sonra Boğdu! Gözaltına Alındı




Son Haberler
Düzceli tekvandocular ANALİG finallerine yükseldi



