22 Mart 2026 - 00:15
Tatilciler dönüşe geçti: Otoyolda akıcı yoğunluk devam ediyor
Galeri
1/5
Tatilciler Yola Çıktı
Ramazan Bayramı nedeniyle 19 Mart Perşembe günü öğleden sonra başlayan 3 günlük tatilin sona ermesine bir gün kala, yoğun trafiğe yakalanmak istemeyen tatilciler dönüş için erkenden yola çıktı.Özellikle İstanbul istikametine doğru araç hareketliliği artarken, sürücülerin kontrollü ilerlemesi sayesinde trafik akışı büyük ölçüde sorunsuz şekilde devam ediyor.
2/5
Düzce Geçişinde Yoğunluk Artıyor
Anadolu Otoyolu’nun Düzce kesiminde zaman zaman araç sayısında artış yaşansa da uzun araç kuyrukları oluşmadı.İstanbul yönünde yoğunluk dikkat çekerken, Ankara istikametine giden araç sayısının daha az olduğu gözlemlendi.
3/5
Trafik Yoğunluğu Havadan Görüntülendi
Düzce geçişinde oluşan trafik yoğunluğu dron ile görüntülenirken, otoyoldaki araç akışının kilometreler boyunca sürdüğü görüldü.
4/5
Hava Şartları da Etkili
Öte yandan Düzce genelinde hafif yağmur etkili olurken, yüksek kesimlerde yer yer sis oluştu.Bu durum, özellikle sürücüler açısından dikkat edilmesi gereken bir unsur olarak öne çıktı.
5/5
Yetkililerden Kritik Uyarı
Yetkililer sürücülere şu uyarılarda bulundu:
Hız sınırlarına uyulmalı
Takip mesafesi korunmalı
Yağışlı havada dikkatli olunmalı
Akşam Saatlerine Dikkat
Yetkililere göre dönüş trafiğinin günün ilerleyen saatlerinde daha da artması bekleniyor.Sürücülerin planlı hareket etmeleri ve yoğunluk oluşabilecek saatleri dikkate almaları öneriliyor.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir

Genç arıcılara 380 adet arısız strafor kovan dağıtıldı

İLK HASADI BAŞKAN ÖZLÜ YAPTI

HEM YARIŞTILAR HEM EĞLENDİLER

12 KİLOMETRELİK PARKURDA MACERA DOLU ANLAR

MSM’DE TADIM GÜNÜ



