Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
13 Ekim 2025 - 00:21

Taşacak Bu Deniz dizisinin yıldızı Ulaş Tuna Astepe: Karadeniz şivesiyle rol yapmak zor

Ulaş Tuna Astepe ve Deniz Baysal'ın başrollerinde yer aldığı ‘Taşacak Bu Deniz' dizisi TRT'de ekran yolculuğuna başladı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Taşacak Bu Deniz dizisinin yıldızı Ulaş Tuna Astepe: Karadeniz şivesiyle rol yapmak zor

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı'nın ev sahipliğinde The Seed'de düzenlenen dizinin ilk bölüm izlemesine çok sayıda davetli katıldı. Deniz Baysal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, diziye çok emek verdiklerini belirterek, "Canla başla çekim yapıyoruz. Trabzon'a da bayıldık. Bizlere çok güzel sahip çıkıyorlar. İzledikten sonra da dizinin çok büyük bir etki yaratacağını düşünüyorum" dedi.

Ulaş Tuna Astepe de, Karadeniz şivesiyle rol yapmanın zor olduğunu ifade ederek, "Karadeniz ağzını dalga geçmeden yapmak çok zor. Buna gayret gösteriyoruz. Basit şakalar peşinde değiliz. Hikâyeyi izleyince o lafların ne demek olduğu zamanla seyirci de pekişecek" diye konuştu. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor.

#Mehmet Zahid Sobacı

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!