Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
12 Temmuz 2023 - 15:27

Selde sahile giden odunlar enerji olacak

Düzce’de yaşanan sel ile birlikte dereler tarafından Karadeniz sahiline giden odun, ağaç parçaları Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün çabalarıyla enerjiye dönüştürülecek. Enerji için kullanılacak ağaç ve odunlar, ekipler tarafından toplanmaya başladı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Selde sahile giden odunlar enerji olacak

 

Düzce’de hafta sonu yaşanan yoğun yağışlar sonrası meydana gelen sel felaketinde ormanlardaki odunlar ve ağaç parçaları 30 kilometrelik Akçakoca sahiline yığılmıştı. Suların çekilmesiyle birlikte Karadeniz sahillerinde kalan odun ve ağaç parçaları çevre kirliliği oluşturmuştu. Bakan Mehmet Özhaseki’nin talimatıyla sel sonrası harekete geçen Düzce Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Nurhan Kartal ve ekipleri 30 ton orman atığı toplanarak enerjiye dönüştürülmek üzere lisanslı firmalara gönderildi.

  Temizlik çalışmaları ise halen devam ediyor.

#Düzce #Akçakoca #Karadeniz sahilleri #Akçakoca sahiller #Sel #Çevre şehircilik ve İklim Müdürlüğü #Nurhan Kartal #Mehmet Özhaseki #Çevre şehircilik ve İklim Bakanlığı #Düzce haber

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!