03 Nisan 2026 - 14:41
Otizm farkındalığı için anlamlı etkinlik
Galeri
1/6
Otizm Farkındalık Günü kapsamında düzenlenen “Aynı Hamurdan Farklı Tatlar: Otizm Farkındalığı İçin Birlikteyiz” etkinliği, Düzce Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde geniş katılımla gerçekleştirildi.Sosyal sorumluluk temelli olarak planlanan etkinlikte, Akçakoca Orhangazi Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde eğitim gören özel öğrenciler, akademisyenler eşliğinde doğal makarna yapımı deneyimi yaşadı.
2/6
Etkinliğe Akçakoca Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Kara ve çok sayıda davetli katıldı. Protokol üyeleri etkinlik alanını ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilendi.Atölye çalışması, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akademisyenleri ile öğretmenlerin öncülüğünde gerçekleştirilirken, öğrenciler sürece aktif katılım sağlayarak uygulamalı eğitim aldı.
3/6
Düzce Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Kara, etkinliğin önemine dikkat çekerek,“Bugün burada sadece bir mutfak etkinliği değil, toplumsal farkındalığı artıran çok değerli bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Gastronomi birleştirici ve iyileştirici bir güce sahiptir” dedi.Akçakoca Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ise, özel bireylerin sosyal hayata katılımının önemine vurgu yaparak,“Bu tür etkinlikler çocuklarımızın özgüven gelişimi ve sosyal becerleri açısından son derece kıymetlidir” ifadelerini kullandı.
4/6
Etkinlik boyunca öğrenciler, makarna hamuru hazırlama, şekillendirme ve pişirme süreçlerini uygulamalı olarak deneyimledi.
5/6
“Aynı hamurdan farklı tatlar” anlayışıyla gerçekleştirilen çalışmada, çeşitliliğin ve birlikte üretmenin gücü ön plana çıktı.Hem eğitici hem de duygusal yönüyle dikkat çeken etkinlik, öğrencilerin mutluluğu ve katılımcıların memnuniyetiyle sona erdi.
6/6
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir

İstanbul Caddesi’nde asfalt serimi başladı: Ekipler 1.800 metrelik güzergahta

Konuralp’te gözler yeni yatırımlarda: Özlü projeleri mahalle sakinlerine anlattı

Ravza’nın başarıya uzanan 1,5 yılı: İşte günlerini geçirdiği kütüphane

Akınlar’da sanayi alanının yeni yüzü ortaya çıkıyor: İşte son hali

Başkan direksiyondan seslendi
Trend Fotoğraflar
Konuralp’te gözler yeni yatırımlarda: Özlü projeleri mahalle sakinlerine anlattı

Başkan direksiyondan seslendi

Akçakoca’daki dükkânın her köşesinden başka bir hatıra çıktı

Düzce’de devam eden büyük projelerde son durum objektiflere yansıdı

Düzce’de TMO’nun ilk fındık alımından kareler: Üreticiler ürünlerini teslim etti



