Off-Road yarışları nefes kesiyor! O anlar kamerada
Düzce’de devam eden offroad yarışlarına Bursa’dan katılan Cihangir Aydın, parkurda aracı ile 4 takla atmasına rağmen, “Çok eğlenceliydi. Hedefim 8 takla” dedi.
Düzce Safari Offroad Kulübü’nün 33’üncüsünü düzenlediği Off-Road yarışları nefesleri kesmeye devam ediyor.

Hız yarışlarının yapıldığı parkurda Bursa’dan yarışa gelen Cihangir Aydın damga vurdu.

Parkura başlar başlamaz su çukuruna girerken 4 takla atan araçta bulunan sürücü ve co-pilot kazayı burunları bile kanamadan atlattı.

O anlar an be an kameralara yansırken, Cihangir Aydın hedefinin bir sonraki yarışlarda 8 takla olduğunu dile getirdi. Aydın, “4 takla çok eğlenceliydi.

Bu tarz yarışların devam etmesi lazım. Türkiye’de ki Off-Roadçıların önünün açılması gerekiyor. Çok başarılı bir takla attım. Bundan sonraki hedefim 8 takla atmak olacak” dedi.

Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Kan donduran olay! Yavru Kediyi Önce Öptü, Sonra Boğdu! Gözaltına Alındı




Son Haberler
Yeni Parti Düzce'de resmen kuruldu! Kurucu yönetim açıklandı



