Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
19 Kasım 2023 - 16:27

Nihal-Bahar Candan kardeşler cezaevinde de rahat durmadı, devreye infaz koruma memuru girdi

Nihal Candan ve Bahar Candan mal varlığı değerlerini aklama, suç örgütüne üye olma ve kurma suçundan tutuklanmışlardı. Cezaevine giren Nihal Candan ile Bahar Candan'ın, cezaevine girer girmez sorun çıkardıkları ve infaz koruma memuruyla tartıştıkları öğrenildi.

0 Paylaşım
Nihal-Bahar Candan kardeşler cezaevinde de rahat durmadı, devreye infaz koruma memuru girdi

Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler; suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, suç örgütüne üye olma, kurma suçunda, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Cezaevinde olan Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin cezaevinde sorun çıkardıkları ve hatta infaz koruma memuruyla tartıştıkları öğrenildi.

İNFAZ KORUMA MEMURU BAHAR CANDAN'A KIZDI


Gazeteci Emrullah Erdinç'in haberine göre iki kardeş, hapiste sorun çıkarmaya başladılar. Emrullah Erdinç haberinde şu ifadeleri kullandı:

"Aile markasız kıyafetler götürdü cezaevine. Bahar Candan'ın oradaki infaz koruma memurlarıyla tartıştığı, infaz koruma memurlarının Bahar Candan'a kızdığı bilgisi geldi. Çünkü biraz şımarıklık yaparak yemekleri beğenmediği ve ne istediklerini bilmiyorum ama 'saçma sapan istekleri oldu' cümlesini kullandıkları için söylüyorum. Yemekleri beğenmedikleri bilgisi geldi."

#Nihal #Bahar #kardeşler #cezaevinde #rahat #durmadı

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!